Lennot Uuteen-Seelantiin 630 euroa

Air Chinan lennot Helsingistä Aucklandiin loka-marraskuussa ovat varattavissa halvimmillaan 630 eurolla ja Helsinki – Peking – Auckland – Helsinki lennot 665 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 31.5.2019 saakka.

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Pekingissä, jonka aikana voi tehdä päivämatkan Pekingiin.

Esimerkkilentoja Aucklandiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Peking – Auckland – Helsinki esim.

Esimerkkipäivien hintatiedot on tarkistettu 17.5.2019 (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

4 kommenttia aiheesta “Lennot Uuteen-Seelantiin 630 euroa

  1. Hei! Haluaisin matkustaa Christchurchiin joulukuuksi. Onkohan sinne tarjouksia odotettavissa?

  2. Ok, kiitos tiedoista! Täytyy siis katsella lentoja erityisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin. Ja tosissaan kun aikaa on vielä näin reilusti, niin voihan se onnistaa tuon tarjouksen kanssa..

  3. Hei, lennot Uuteen-Seelantiin hakusessa ensi talvelle tammi-helmikuulle. Mielellään yhdellä vaihdolla. Ainakin Qatar näyttäisi lentävän sinne Helsingistä Dohan kautta yhdellä vaihdolla. Tuleekohan tälläiset lennot tarjoukseen ollenkaan?

    • Qatarilta on viime aikoina tullut myyntiin mainitsemisen arvoisia tarjouksia Australiaan ja Uuteen-Seelantiin nihkeästi, mutta lentojen etsimisen aloittaminen näin ajoissa tekee kohtuuhintaisten lentojen löytämisestä huomattavasti helpompaa. Qatarin tarjouslennot Suomesta tulevat yleensä myyntiin tiistaisin tai keskiviikkoisin.

      Varsinaisten tarjouslentojen lisäksi Qatarilla on välillä on alennuskoodikamppiksia (esim. 10 % alennus tiettyjen Suomesta lähtevien lentojen verottomasta hinnasta).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *