7 päivää Roomassa 359 euroa

7 päivän Rooman matka on varattavissa alk. 359 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin suorat lennot Helsingistä ja 6 yötä 4* Barcelo Aran Mantegna hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~6 € / henkilö / yö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 8.5.2019 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

4 kommenttia aiheesta “7 päivää Roomassa 359 euroa

  1. Hei mua kiinnostaa mm turvallinen rantakohde yksin matkustavalle naiselle

    • Hei! Tämän viikon työlistalla on matkapakettien etsiminen soolomatkailijoille. Oletko muuten etsimässä matkoja tiettyyn kohteeseen/alueelle? Tästä tiedosta olisi meille paljon apua, jotta osaamme etsiä kiinnostavia tarjouksia 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *