14 vuorokauden risteily Barcelonasta Rio de Janeiroon 609 euroa

Monet varustamot myyvät Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Costa Cruisesin 14 vuorokauden risteily Barcelonasta Rio de Janeiroon on varattavissa halvimmillaan 609 eurolla / henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.

Costa Favolosa laiva lähtee Barcelonasta 14.11.2020 ja saapuu Rio de Janeiroon 28.11.2020 Matkan aikana laiva pysähtyy Valenciassa, Las Palmasissa, Recifessä, Maceiossa ja Salvador da Bahiassa. Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (juomaraha) ja buffet-ravintolassa tarjoiltava aamiainen, lounas ja illallinen. Lisätietoa tarjouksesta.

(Saman hintaluokan risteilyjä Euroopasta Etelä-Amerikkaan ja Karibialle tulee mahdollisesti myyntiin muilta varustamoilta kesän aikana. Esimerkiksi Pullmantur myi viime keväänä 505 eurolla 11 vuorokauden risteilyjä Alicantesta Recifeen.)

2 kommenttia aiheesta “14 vuorokauden risteily Barcelonasta Rio de Janeiroon 609 euroa

    • Tämä risteily on ensi vuodelle (kuten tarjouksen tiedoissa on mainittu), joten tämän risteilyn varaamisen kanssa ei ole kiirettä. Lomien järjestäminen pitkää reissua varten voi vaatia lomapäivien säästämistä jne., joten päätimme tehdä tästä postauksen jo nyt.

      Olemme pari kuukautta sitten tehneet postauksen mm. 12 vuorokauden risteilystä joulukuussa 2019 Barcelonasta Karibialle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *