Halpalennot Pariisista Martiniquelle (Karibia) 208 euroa

Iberian, British Airwaysin ja Vuelingin kanssa samaan konserniin kuuluvan LEVEL halpalentoyhtiön lennot maaliskuussa 2020 Pariisista Martiniquelle (Fort-de-France) ovat varattavissa halvimmillaan 208 eurolla Skyscannerin kautta.

LEVELin lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat.

Esimerkkilentoja

4 kommenttia aiheesta “Halpalennot Pariisista Martiniquelle (Karibia) 208 euroa

  1. On taidettu kysyä jo aikaisemminkin, mutta antoivatkos nämä finskin pisteitä?

    • Samaan tapaan kuin Vueling ja Aer Lingus LEVEL ei kuulu oneworldiin, joten näistä lennoista ei kerry Finnair Plus -pisteitä. Iberia Plussaan LEVELin lennoista kertyy muistaakseni 10 % (todella nihkeästi).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *