3 vuorokautta Budapestissa 128 euroa (lennot Tampereelta)

3 vuorokauden Budapestin matka on varattavissa alk. 128 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin lennot Tampereelta ja 3 yötä 3* huoneisto Amber Gardenview tai Amber Terrace Studiossa.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25 cm), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille.

Esimerkkimatkoja

Tee lähtöselvitys netissä

Ryanair veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun.

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~2-3 euroa / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 19.4.2019 klo 4.30 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa huoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *