Halpalennot Lappeenrannasta Berliiniin 53 euroa, Milanoon 72 euroa ja Kreikkaan 75 euroa

Ryanairin halpalennot toukokuussa  Lappeenrannasta Thessalonikiin ovat varattavissa halvimmillaan 65 eurolla ja Ateenaan 80 eurolla, lennot syys-lokakuussa Berliiniin 53 eurolla ja Milanoon 55 eurolla Skyscannerin kautta.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkavaran käsimatkatavaran (40 x 20 x 25 cm, max 10 kg). Ryanair veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun.

Esimerkkilentoja Lappeenrannasta Berliiniin

Esimerkkilentoja Lappeenrannasta Ateenaan

Esimerkkilentoja Lappeenrannasta Thessalonikiin

Esimerkkilentoja Lappeenrannasta Milanoon (Bergamo)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *