Norwegian supistaa hiljaisimman talvikauden lentotarjontaa Helsingistä

Norwegian on supistanut hieman tammi-helmikuun lentotarjontaansa Helsingistä.  Supistuneen lentotarjonnan oletamme vaikuttavan jonkin verran erityisesti lähempänä lähtöpäivää varattujen hiihtolomalentojen hintatasoon.

Norwegian on alkuvuoden aikana lopettanut lennot Helsingistä Amsterdamiin, Dubaihin, Dubliniin, Madridiin ja Prahaan ja vähentänyt lentotarjontaansa mm. Helsinki-Kööpenhamina reitillä.

 

Norwegian keskeyttää lennot Budapestiin, Nizzaan, Pariisiin ja Roomaan tammi-helmikuussa

Tämän hetkisen lentoaikataulun perusteella Norwegian keskeyttää lennot tammi-helmikuussa lennot seuraaviin kohteisiin:

  • Budapest 6.1.-1.3.2020
  • Nizza 6.1.-20.2.2020
  • Pariisi 5.1.-1.3.2020
  • Rooma 6.1.-1.3.2020

Norwegianin ei ole kertonut reittien keskeyttämisen syytä, mutta aiempien vuosien tammi-helmikuun lentojen hintatason perusteella uskomme näiden reittien olleen tappiollisia hiljaisimman talvikauden aikana.

Jatkuvatko lennot Gdanskiin ja Tel Aviviin?

Norwegian on julkaissut talvikauden aikataulun Helsingistä kaikkiin muihin kohteisiin paitsi Gdanskiin, Mallorcalle ja Tel Aviin, joten näiden reittien jatkuminen lokakuun lopussa päättyvän kesäkauden päätyttyä on epäselvää.

EasyJet lentää marraskuussa ja tammi-helmikuussa Berliiniin ainoastaan viitenä päivänä viikossa

Toisena mainitsemisen arvoisena muutoksena viime vuoteen verrattuna on se, että easyJet ei lennä Helsingistä Berliiniin tiistaisin ja keskiviikkoisin aikavälillä 1.-30.11.2019 ja 14.1.-19.2.2020.

SAS lopetti lennot Helsingistä ja Tampereelta Málagaan maaliskuun lopussa

SAS on lopettanut maaliskuun lopussa lokakuussa 2017 alkaneet lennot Helsingistä Málagaan ja lokakuussa 2018 alkaneet lennot Tampereelta Málagaan. SAS ei ole kommentoinut lentojen lopettamisen syytä, mutta Málagan lentojen hintatason perusteella syynä on todennäköisesti reittien kannattamattomuus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *