Lennot Tukholmasta Los Angelesiin 210 euroa

Finnairin ja British Airwaysin lennot Tukholmasta Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 210 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä toukokuulle ja syys-lokakuulle.

Finnairin ja British Airwaysin lentojen hintaan sisältyy lennolla tarjoiltavat ateriat ja käsimatkatavarat. Lento-/laivalippuja Suomesta Tukholmaan ei tule ostaa ennen kuin olet saanut matkatoimistolta lentolipun Los Angelesiin.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Menolentoa ei voi jättää käyttämättä

Lentoyhtiöllä on oikeus perua lippu, jos jätät yksittäisen lennon käyttämättä. => Tukholma-Helsinki lentoa ei voi jättää käyttämättä.

26 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Los Angelesiin 210 euroa

 1. Aiheutuuko seuraamuksia, mikäli ottaa tästä menopaluulennot, mutta käyttää lennot vain yhteen suuntaan? On siis tarkoituksenani palata takaisin Suomeen Los Angelesista toukokuussa. Eli käyttäisin vain paluulennot.

  • Ei kannata kokeilla. Lentoyhtiö peruu automaattisesti paluulipun, jos jätät menolennon käyttämättä. Yhdensuuntaisia lentoja Los Angelesista Helsinkiin varatessa Norwegian on yleensä halvin vaihtoehto.

 2. Miami – Helsinki- Varsova lennolla en saanut ottaa laukkuja ulos Helsingissa. Tästä kieltäydyttiin Miamin kentällä. Todellisuudessa matkustin koko matkan, mutta olisin halunnut jättää osan tavaroista Suomeen transferin aikana (kotiin), mutta ei onnistunut.

 3. Hyvä vinkki, kiitokset tästä, lennot napattu. Kun vielä löytyy finnairin tasokortit niin matkalaukut ei ole ongelma.

 4. Eikös ruumalaukun voi lisätä varauksen jälkeen Finnairin sivuilta? Näyttäisi olevan siellä 45€ suuntaan yksi laukku, kun palveluntarjoajan kautta antaa 64€ suuntaan.

  • Kyllä. Myös lentokenttähinta on halvempi (50 €), joten laukkumaksua ei kannata maksaa lentoja varatessa vaan Finnairin sivuilla/lentokentällä.

 5. Mistä tietää, mille kaikille muille päiville noita alennuslentoja on saatavilla? Onko kaikista päivistä listaa missään? Ilmeisesti kesä-heinäkuulle niitä ei kuitenkaan ole?

  • Tarjouslentoja on saatavissa touko- ja syys-lokakuulle (kuten tarjouksen tiedoissa on mainittu). Lentoja omille päiville voit etsiä esimerkkilentoja muokkaamalla. Finnair lentää Los Angelesiin tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

  • Hae skyscannerista. Itse varasin 19.9.-3.10. hintaan 223€.

  • Mikä sivu ei toimi? Oletko asentanut selaimeesi lisäosia? (tällä on joskus vaikutusta)

 6. Eikun olihan tuolla mainittu, että sisältää vain käsimatkatavarat. Luin nopeasti että ruumalaukut sisältyvät, minun moka!

 7. Ilmeisesti ruumalaukkujen pitäisi sisältyä hintaan?
  Skyscannerin ohjaamalla ticket.fi sivustolla varausvaiheessa laukut hinnoitellan erikseen 64€/per suunta. Onko tähän vinkkejä?

 8. Löytyykö sellaisia lentoja, joissa lähtö olisi kesäkuun alussa ja paluu heinäkuun lopulla?

 9. No mutta siis oikeestiko ei voi jättää menolennosta Tukholma-Helsinki-lentoa käyttämättä? Entä jos on vaan käsimatkatavarat? Mitä järkeä siinä on, että ei voisi jättää osaa matkaa välistä? Ketä se haittaa?

  • En suosittele kokeilemaan. Finnairin ja lähes kaikkien muiden lentoyhtiöiden kuljetusehdoissa on maininta siitä, että lentoyhtiöllä on oikeus perua lippu, jos matkustaja jättää yksittäisen lennon käyttämättä.

   Finnairin kuljetusehtojen kohdassa 3.3.6 mainitaan:

   ”Siinä tapauksessa, että matkustaja ei ilmaannu lennolle, Finnairilla on oikeus peruuttaa jatkoyhteys- ja paluulentojen varaukset.”

   Lisäksi kohdassa 7.1 Oikeus kieltäytyä kuljetuksesta mainitaan:

   Finnair voi myös kieltäytyä kuljettamasta matkustajaa tai tämän matkatavaroita, mikäli on kyse yhdestä tai useammasta alla kuvatuista tilanteista tai mikäli Finnair kohtuullisin perustein uskoo sellaisen tapahtuvan:

   […]

   7.1.9 Matkustaja on poikennut edellä kohdassa 3.3 määritellystä lippukuponkien käyttämisjärjestyksestä tai lippukuponkia/-kuponkeja on muuttanut joku muu kuin Finnair tai sen edustaja tai lippukuponki/-kupongit on turmeltu;

 10. Kuuluukohan Ruotsista lähtevien lentojen hintoihin viime vuonna säädetty ilmastovero vai pitääkö se maksaa vielä tuohon lisäksi?

  • Sisältyy. Lentokenttäverot, pakolliset viranomaismaksut jne. sisältyy käytännössä aina länsimaista lähtevien lentojen hintaan.

 11. Ollaan lennettiin samalla tavalla STO-HEL-SIN-HEL-STO.
  Singaporessa in-tsekatessa vaan pyydettiin laukut ulos jo Hesassa, se onnistui, eli ei lennettiin enää Tukholmaan paluumatkalla.

  • Ruumalaukun kanssa reissatessa Helsinki-Tukholma lennon käyttämättä jättäminen on riskialtista. Kuluttajariitalautakunta on ratkaisussa 2449/35/05 päätynyt siihen, että lentoyhtiöllä on laukun luovuttamisen yhteydessä Helsinki-Vantaalla oikeus uudelleen hinnoitella lentolippu ja vaatia maksamaan hintaero, jos matkustaja jättää viimeisen lennon käyttämättä.

 12. Voiko paluusta osuuden Tukholma-Helsinki jättää käyttämättä ja ottaa laukut ulos Helsingissä? Eikö tästäkin ole joku päätös olemassa?

  • Ruumalaukut lähtöselvitetään Tukholmaan asti, joten matkalaukun kanssa reissatessa myös paluulento Tukholmaan on käytettävä. Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissatessa tilanne on toki toinen…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *