Lennot Riikaan 65 euroa

airBalticin lennot Helsingistä Riikaan ovat varattavissa halvimmillaan 65 eurolla Skyscannerin kautta.

airBaltic veloittaa lisämaksun lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä, jonka voi välttää tekemällä lähtöselvityksen netissä ja tulostamalla matkalipun (boarding pass).

Esimerkkilentoja Helsingistä

2 kommenttia aiheesta “Lennot Riikaan 65 euroa

 1. Olisiko mahdollista saada vertailua Kiinan lennoista? Lösin itse uusien lentoyhtiöiden (Juneyao airlines ja Tibet airlines) sivuilta todella halpoja lentoja esim. lokakuulle. Mietin vain vielä, kuinka luotettavia heidän omat sivunsa on…

  • Molemmille yhtiöille Helsinki on ensimmäinen kohde Euroopassa. Tibet Airlinesilla ei näyttäisi olevan edes englanninkielisiä kotisivuja, joten tästä yhtiöstä on hyvin hankala löytää tietoa millään muulla kielellä kuin kiinaksi. Jinan-Helsinki vaikuttaa aika omituiselta reitiltä, sillä yhtiö lentää Jinanista ainoastaan Lhasaan ja Helsinkiin.

   Juneyao on näistä kahdesta huomattavasti tunnetumpi yhtiö. Yhtiö on mm. Star Alliancen connection partner -yhteistyökumppani.

   Joskus ulkomaalaisilla varaussivustoilla verot ja polttoainelisämaksut lisätään hintaan vasta varauksen maksusivulla, joten kannattaa tarkistaa pysykö hinta samana varauksen maksusivulla.

   Molempien yhtiöiden lennot kannattaa maksaa luottokortilla. Joskus uusi reitti ei täytä odotuksia ja yhtiö luopuu reitistä. Rahojen saaminen takaisin onnistuu helpommin, jos olet maksanut lennot luottokortilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *