Viikko Kroatiassa 283 euroa

Viikon kevätmatka Kroatiaan on varattavissa alk. 283 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Norwegianin lennot Splitiin ja 7 yötä 3* huoneistossa Villa Pinocchiossa Podstranan rantakaupungissa., joka sijaitsee n. 10 kilometrin päässä Splitin keskustasta.

Esimerkkimatkoja

Paikan päällä maksettava kaupunkivero (~8 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 25.3.2019 klo 16.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

9 kommenttia aiheesta “Viikko Kroatiassa 283 euroa

 1. Hei!
  Kiitos hyvistä matkatarjouksista! Mahtaako teille tulla Kroatian matkatarjouksia kesäkuulle?

  • Hi! It seems that Expedia is currently upgrading their platform. Could you try again in the evening.

 2. Hei!
  Löytyyköhän pääsiäiselle (enää) mitään huomionarvioisia tarjouksia? Tiedän, että pääsiäisaikana on kallista matkustaa, mutta jos jotakin löytyisi, niin vinkkejä otetaan vastaan!

 3. Hotellissa lapsi voi yöpyä heidän sivujensa mukaan ilmaiseksi tietyillä ehdoilla, ja pystyn lisämään hänet majoittujaksi, mutta miten lisään lentoihin hänet kolmanneksi, kun oletuksena on aina kaksi henkilöä?

  • Hei,

   Matkustajamäärää voit muuttaa Expedian sivuilla klikkaamalla oikeasta yläreunasta löytyvää muuta hakua linkkiä

  • Matkapakettien hintatiedot perustuvat tarjouksen julkaisuhetken hintatietoihin. Esimerkiksi viikon päästä varatessa matkan hinta voi poiketa tarjouksen julkaisuhetkellä voimassa olleista hinnoista paikkatilanteesta, valuuttakurssimuutoksista ja vastaavien tekijöiden vuoksi. Matkan lopullinen hinta näkyy varauksen maksusivulla (=matkan hinta ei muutu varauksen maksamisen jälkeen).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *