Halpalennot Turusta Liettuaan 25 euroa

Wizz Airin halpalennot huhti-toukokuussa Turusta Kaunasiin (Liettua) ovat varattavissa halvimmillaan 20 eurolla Skyscannerin kautta.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Wizzair veloittaa lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass) viimeistään 3 tuntia ennen lentoa.

Esimerkkilentoja

5 kommenttia aiheesta “Halpalennot Turusta Liettuaan 25 euroa

  1. Mikäköhän tuon Skopjen-reitin tilanne oikein on? Heinäkuuksi tarjoaa lentoja hintaan 500 euroa, joka ei mielestäni ole millään tavalla edes kohtuullista. Onko heinäkuun lennot Skopjeen jo myyty lähes loppuun vai onkohan sinne vielä tulossa edes normaalihintaisia lippuja?

    • Joillekin päiville heinäkuussa löytyy ~300 euron (+laukkumaksut) meno-paluulentoja, mikä sekin on paljon alle kolmen tunnin Wizzin lennoista.

      Uusien reittien hinnoittelusta on hankala sanoa mitään järkevää, joten en uskalla veikata tuleeko heinäkuulle olennaisesti tätä halvempia lippuja myyntiin. Lentojen järkevää hintatasoa miettiessä kannattaa pitää mielessä se, että Wizz myy loka-maaliskuulle meno-paluita ~70-100 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *