Lennot New Yorkiin 263 euroa

Air France-KLM:n lennot Helsingistä New Yorkiin toukokuussa ovat varattavissa halvimmillaan 263 eurolla ja kesäkuussa 295 eurolla Skyscannerin kautta.

Air France-KLM:n lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Esimerkkilentoja

9 kommenttia aiheesta “Lennot New Yorkiin 263 euroa

    • Riippuu matkapäivistä. Aiempina vuosina jotain tarjouksia on ollut elokuun parille vikalle viikolle, mutta 1-2 ekalle kohtuuhintaisten lentojen löytäminen on yleensä haastavaa.

  1. Terve!

    Onko vielä tietoa tuleeko jossain kohtaa syksylle new york tarjouslentoja?

    • Tällä hetkellä syyslennot NYCiin ovat sen verran kalliita, että itse odottelisin hetken parempia tarjouksia. Tämä sillä oletuksella, että matkapäivissä joustaminen onnistuu tarvittaessa.

  2. Niin ja Nykiinhän ei kannata ruumalaukkua ottaa mukaan, vaan ostaa se sieltä ja tuoda samalla puoleen hintaan vuodeksi vaatteita ja kenkiä yms. yms.

    • Hyvällä tuurilla kesäkuun ensimmäisille viikoilla ja elokuulle. Heinäkuu on yleensä vuoden kallein kuukausi lentää Euroopasta Pohjois-Amerikkaan. Kesälentoja varatessa kannattaa verrata myös Premium Economy- ja businessluokan lentojen hintoja. Aiempina vuosina muutamaan otteeseen matkustusluokkien välinen hintaero keskikesällä on ollut yllättävän matala.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *