Lennot Oslosta Miamiin 255 euroa

Lennot Oslosta Miamiin huhti-toukokuussa 282 eurolla ja elo-marraskuussa ovat varattavissa halvimmillaan 249 eurolla Skyscannerin kautta. Matkapäivistä riippuen halvimmat lennot ovat British Airwaysin, American Airlinesin, Lufthansan, Austrian Airlinesin, Unitedin ja/tai Air Canadan operomia.

Finnairin, British Airwaysin, American Airlinesin, Lufthansan, Austrian Airlinesin, Unitedin ja Air France-KLM:n lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja Oslosta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Oslosta Miamiin 255 euroa

  1. Onko sellaista vaihtoehtoa että paluu olisi helsingin kautta ja voisi hypätä pois kyydissä helsingissä?

    • Marras-helmikuulle pitäisi löytyä lentoja, joihin sisältyy paluumatkalla koneenvaihto Helsingissä. Lentoja ostaessa on syytä pitää mielessä se, että mahdolliset ruumalaukut lähtöselvitetään Osloon asti.

      Finnair lentää talvikaudella muistaakseni kolme kertaa viikossa Miamiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *