Lennot Lissaboniin 166 euroa

TAP Portugalin suorat lennot Helsingistä Lissaboniin ovat varattavissa halvimmillaan 166 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

7 kommenttia aiheesta “Lennot Lissaboniin 166 euroa

  1. Hei!
    Yritin varata matkaa Lissaboniin 17.7.-21.7. pääsin varausjärjestelmän loppuun asti ja syötin jo pankkikorttitietonikin, minkä jälkeen sain ilmoituksen ettei lennolla ole tarpeeksi vapaita paikkoja. Mistä paikkamäärän tietää? Olisin varannut lennot kuudelle tai niin monelle kuin vain saa.

  2. Hi
    Are there any deals Helsinki-Lisbon that we can leave 9.9.2019-20.9.2019?

  3. Kuinka paljon tulee kustannuksia matkatavaroista? Esim. 1 ruumaan menevä laukku. Tai mistä löytäisin tiedon asiasta?

  4. Mikähän olisi järkevin tapa varata näitä TAPin lentoja ruumalaukun kanssa? Onko järkevintä varata suoraan lentoyhtiöltä varausluokkaa kalliimmat lennot? Näyttäisi ainakin varaussivujen kautta näihin lippuihin matkalaukun yhdistäminen tulevan aika tyyriiksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *