12 vuorokauden risteily Barcelonasta Karibialle 539 euroa

Monet varustamot myyvät Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Costa Cruisesin 12 vuorokauden risteily Barcelonasta Guadeloupelle on varattavissa halvimmillaan 539 eurolla / henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.

Costa Favolosa laiva lähtee Barcelonasta 2.12.2019 ja saapuu Guadeloupelle 14.12. Matkan aikana laiva pysähtyy Teneriffalla, Barbadoksella ja Martiniquella. Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (juomaraha) ja buffet-ravintolassa tarjoiltava aamiainen, lounas ja illallinen. Lisätietoa tarjouksesta.

(Saman hintaluokan risteilyjä Euroopasta Karibialle ja Latinalaiseen Amerikkaan tulee mahdollisesti myyntiin muilta varustamoilta alkukevään aikana. Esimerkiksi Pullmantur myi viime keväänä 505 eurolla risteilyjä Alicantesta Brasiliaan.)

Lennot Karibialta Eurooppaan

Esimerkiksi LEVEL halpalentoyhtiö myy yhdensuuntaisia lentoja joulukuussa Guadeloupelta (Pointe-à-Pitre) Pariisiin ~210-250 eurolla (matkalaukku +~39 euroa).

13 kommenttia aiheesta “12 vuorokauden risteily Barcelonasta Karibialle 539 euroa

 1. Varasimme Pulmanturilta tällaisen siirto matkan vuonna 2016. He peruivat matkan pari kuukautta ennen matkaa. Onko muilla samoja kokemuksia?

 2. Kaikki lennot Guadeloupesta eurooppaan tuntuu olevan tosi kalliita. Jollain tietoja mistä saisi halvalla?

  • LEVEL myy yhdensuuntaisia lippuja Pariisiin ~200-250 eurolla (+matkalaukku).

 3. Hei, osaatteko sanoa tuleeko näitä tarjouksia myös Euroopan ja Pohjois-Amerikan välille?

  • Ainakin aiempina vuosina vastaavia siirtoristeilyjä on ollut myynnissä ainakin Euroopasta Floridaan marraskuulle ja huhti-toukokuulle Floridasta Eurooppaan.

 4. Onko kokemusta kuinka pitkään / kuinka paljon tällaisia tarjouksia on saatavilla? Kuinka kauan uskaltaa pohtia matkan varaamista?

  • Ainakaan tämän risteilyn varaamisen kanssa tuskin on kiirettä, joten matkaa ehtii suunnittelemaan ja eri vaihtoehtoihin tutustumaan rauhassa.

 5. eikös noissa lennoissa pariisiin maksa matkalukku lähes 200€ vai muistanko väärin?

 6. Hauskan lisäpiirteen matkalle tarjoaa Wikipedian mukaan se, että kapteenilla on kokemusta myös muilta laivoilta. ”As of 2018, the captain of the Costa Favolosa is Ciro Ambrosio who was the first officer aboard the Costa Concordia when she ran aground and partly capsized in 2012.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Costa_Favolosa

  • Eri maaversioiden välinen hintaero selittyy lähes kokonaan sillä, etttä USA:n markkinoille suunnatun englanninkielisen sivuston hintoihin ei sisälly satamamaksuja (~41 dollaria) eikä pakollisia palvelumaksuja (~120-130 euroa), jotka sisältyvät suomenkielisen sivuston hintoihin. Valuuttakurssimuutokset eivät siirry täysin reaaliaikaisesti eri sivustojen hintoihin, joten tällä hetkellä risteilyn saa varattua USA:n markkinoille suunnatun sivuston kautta mahdollisesti ~10-20 euroa/henkilö halvemmalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *