Lennot Kapkaupunkiin 436 euroa, Kilimanjarolle ja Sansibarille 473 euroa

Turkish Airlinesin lennot tammi-toukokuussa ja syys-marraskuussa Helsingistä Kapkaupunkiin  ovat varattavissa halvimmillaan 436  eurollaDar Es Salaamiin (Tansania) 483 eurolla, Kilimanjarolle ja Sansibarille 473 euroa Skyscannerin kautta.

Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta. Tarjouslentoja Kapkaupunkiin ei todennäköisesti ole saatavissa loka-marraskuulle.

Tarjouslentoja on myynnissä 28.2.2019 saakka.

Esimerkkilentoja Kapkaupunkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Dar Es Salaamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Kilimanjarolle (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Sansibarille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentojen hintatiedot on tarkistettu 22.2.2019 klo 14.45.

17 kommenttia aiheesta “Lennot Kapkaupunkiin 436 euroa, Kilimanjarolle ja Sansibarille 473 euroa

 1. Moi, mietimme lähtevämme lokakuussa lennoille hki-kilimanjaro/sansibar-hki. Onnistuuko tämä sumpliminen tällä tarjoushinnalla? Ja pitikö tää sumplia paikallisen lentoyhtiön kanssa?

  • Hei,

   valitsemalla esim. Skyscannerin lentohausta useita kohteita kohdan voitte varata lennot, joiden paluulento lähtee eri kaupungista. Kilimanjaro-Sansibar lento/maakuljetus on varattava erikseen.

   Sopivien päivien löytäminen, joille näitä lentoja on saatavissa, saattaa vaatia hieman kärsivällisyyttä.

 2. Lentodiilejä tuntuu usein olevan suomesta Afrikkaan, mutta onko tullut vastaan diilejä toisinpäin, esim eteläisestä afrikasta helsinkiin ja takaisin? Hinnat ovat usein melkeen tuplasti kalliimat näin päin.

  Lähinnä kiinnostaisi esim. johannesburg, kapkaupunki, nairobi, lusaka, livingstone, josta menopaluu lennot esim. helsinkiin tai tukholmaan. Onko vinkkiä mistä kannattaisi lähteä etsimään?

  • Kannattaa tsekata ja seurata vaikkapa sivustoa
   secretflying .com/africa-deals/

  • Lennot Afrikasta Eurooppaan ovat usein olennaisesti kalliimpia monien tekijöiden kuten paikallisten verojen ja valuutanvaihtorajoitusten vuoksi, joten halpojen lentojen löytäminen Suomeen on haastavaa. Lomamatkailijoiden osuus matkustajista lienee myös alhaisempi.

  • Kannattaa tutkia tuleeko erillisten Helsinki-Pariisi ja Pariisi-Reunion lentojen ostaminen olennaisesti halvemmaksi.

   Lentotarjonta Pariisista on monipuolisempi ja tämä näkyy myös hinnoissa.

 3. Onko tulossa vielä tarjouslentoja pääsiäisen tienoille Colomboon tai Balille?

 4. Kiitos avusta lennot Sansibarille varattu, paluu Kilimanjarosta. Matka toteutuu marraskuussa

 5. Matkamessuilla lento Kapkaupunkiin luvattiin Turkish Airlinesillä hintaan 470€ aina joulukuun 10. pv asti, mutta teidän sivuilta ei ainakaan voi varata syyskuuta pidemmälle ao lentoja? Vinkki, mistä löytyisi?

 6. Sansibarille löytyi eilen Fly Dubai:n lennot 399€ hintaan. Tänään esim. 15.2. – 25.2. hintaan 404€. Sääntöjä, stop-over tms. en selvittänyt. Dubaissa pitkä 12 h. vaihto.

  • Kiitos vinkistä. Tällä hetkellä flydubain lennot mainitsemillesi päiville maksavat 590 euroa. 450 euron lentoja löytyy esim. päiville 8.—22.5.

   Hintoja verratessa kannattaa pitää mielessä se, että flydubai on halpalentoyhtiö, joten aterioista, ruumalaukusta ja viihdejärjestelmän käytöstä on maksettava lisämaksu. => Kannattaa laskea tarkkaan onko flydubai oikeasti halvempi vaihtoehto.

 7. Katselin lentoja Sansibarille.
  Oiskohan mahdollista esim. Paluussa stop over kilimanjarossa koska kone muutenkin stoppaa siellä paluumatkalla

  • Stopover Kilimanjarolla ei ole mahdollinen, mutta halutessasi voit varata meno-paluun, jonka paluulento lähtee toiselta lentokentältä. (Ainoastaan paikalliset yhtiöt voivat myydä lippuja maan sisäisille matkoille.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *