Lennot New Yorkiin 248 euroa ja Los Angelesiin 307 euroa

Air France-KLM:n lennot maalis- ja toukokuussa Helsingistä New Yorkiin ovat varattavissa halvimmillaan 248 eurolla ja Los Angelesiin 303 eurolla Skyscannerin kautta.

Air France-KLM:n lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Minimi perilläoloaika on 3 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 3 kuukautta.

Esimerkkilentoja New Yorkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

14 kommenttia aiheesta “Lennot New Yorkiin 248 euroa ja Los Angelesiin 307 euroa

 1. Onkohan minkäänlaista toivoa löytää enää helmikuun lopulle -maaliskuun alulle halpoja lentoja Puerto Ricoon (Karibia)? Tukholmasta lähteviä lentoja olen löytänyt (momondo.se) ~350e mutta matkustusaika alkaa paisua aika pitkäksi..

 2. Onko ruumaan menevien matkatavaroiden kanssa matkustaville parempia tarjouksia odotettavissa samoille ajankohdille?

  • Virgin Atlanticia, Turkish Airlinesia ja Ukraine Internationalia lukuun ottamatta käytännössä kaikki lentoyhtiöt ovat muuttaneet ruumalaukut maksulliksi lennoilla Suomesta USA:han, joten ruumalaukun kanssa reissatessa laukkumaksuilta on valitettavasti hankala välttyä.

   Laukkumaksuja ei yleensä maksaa matkatoimiston sivuilla, vaan lentojen varaamiseen jälkeen lentoyhtiön sivuilla.

 3. Millon kannattais alkaa väijymään halpoja lentoja syksylle? Ajankohta ois loka-marraskuu ja kohde Los angeles tai San francisco.

  • Lentoja voit oikeastaan alkaa etsimään jo nyt esimerkiksi kerran viikossa, mutta lennot kannattaa varata vasta kun löydät hyvän tarjouksen. Pohjois-Amerikan lennoille on hyvin tyypillistä se, että lentoyhtiöt eivät mainosta parhaita tarjouksiansa kotisivuillansa aktiivisesti. Siksi lentoja kannattaa etsiä omatoimisesti jonkin matkatoimiston sivuilta löytyvän +/-3 pv haun avulla (mielenkiintoisen tarjouksen löydyttyä kannattaa toki verrata hintoja esim. Skyscannerin tai momondon sivuilla).

   Matkapäiviä miettiessä muuten kannattaa pitää mielessä se, että kiitospäiväviikolla mm. San Franciscossa ja New Yorkissa hotellihuoneiden hintataso laskee olennaisesti.

   https://www.lentodiilit.fi/2018/04/15/miten-loytaa-halvat-lennot-pohjois-amerikkaan/

 4. Onkohan odotettavissa kuinka hyviä black friday tarjouksia usaan keväälle? (Tai Thaimaahan suoria vuoden vaihteen jälkeen ?)

  • Finnairin Black Friday -lennot New Yorkiin ovat tulleet hetki sitten myyntiin (alk. 362 euroa). Usein lentoyhtiöt eivät mainosta mitenkään edes omilla nettisivuillansa kaikista mielenkiintoisimpia tarjouslentoja, joten välilaskullisista USA:n lennoista kiinnostuneille Black Friday -lennot eivät välttämättä ole kaikista mielenkiintoisimpia tarjouksia (suorista NYCin lennoista alle 400 on ihan ok hinta, mutta ei poikkea mitenkään Finnairin 90-vuotistarjouksista.).

  • Tulevista tarjouksista on hankala sanoa mitään varmaa, sillä valuuttakurssimuutokset, öljyn hintakehitys jne. vaikuttavat lippujen hintatasoon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *