Budjettimatka Budapestiin 111 euroa (lennot Tampereelta)

3 vuorokauden Budapestin matka on varattavissa alk. 111 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin halpalennot Tampereelta ja 3 yötä matkapäivistä riippuen joko 4* Novotel Budapest Centrum tai Mercure Budapest Buda hotellissa.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25 cm), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille.

Esimerkkimatkoja

Ryanair veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun. Hotellissa maksettava kaupunkivero (~2-3 euroa / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 24.1.2019 klo 17.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *