3 vuorokautta Gdanskissa 79 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden matka Turusta Gdanskiin on varattavissa alk. 79 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* Novotel Gdansk Centrum hotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 21.1.2019 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

4 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 79 euroa (lennot Turusta)

 1. Mitä jos lähden reissuun pyörätuolilla liikkuvan poikani kanssa? Ilmeisesti lähtöselvitystä ei voi tehdä netissä vai kuinka? Ja jos teemme sen kentällä onko se maksullinen? Ja miten saatto portilta koneeseen, onko mahdollista?
  T: JS.

 2. Miten jos ei ole tasalukua, voiko kolme olla samassa huony ? Saako samaan hintaan oman huoneen ?
  Ystävällisin terveisin
  Arja Takala

  • Hei,

   Esimerkkipakettiin sisältyvästä hotellista ei löydy kolmelle aikuiselle tarkoitettuja huoneita, jonka vuoksi pariton matkustajamäärä nostaa jonkin verran matkan per henkilö hintaa. Expedian valikoimasta löytyy myös hotelleja, joissa on huoneita myös kolmelle matkustajalla, joten matkaa varatessa kannattaa tutustua myös muihin hotellivaihtoehtoihin (valitsemastanne hotellista riippuen tämä voi tulla halvemmaksi kuin kahden erillisen huoneen varaaminen).

   Matkustajamäärää voit muuttaa esimerkiksi klikkaamalla esimerkkipäivien klikkaamisen jälkeen Expedian sivuilla kohtaa,jossa lukee 2 matkustajaa tai aloittamalla Expedian sivuilla matkahaun alusta ja valitsemalla hakutuloksista mieleisen hotellin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *