Wizz Air aloittaa lennot Turusta Makedoniaan ja Finnairilta kaksi uutta talvikohdetta

Unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air on tänään ilmoittanut aloittavansa lennot Turusta Makedonian Skopjeen 3.7.2019 ja Finnair Helsingistä Japanin Sapporoon 15.12.2019 ja Dominikaanisen tasavallan Punta Canaan 13.12.2019.

Wizz Air lentää Skopjeen kaksi kertaa viikossa

Unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air aloittaa lennot Turusta Makedonian Skopjeen, jonne yhtiö lentää 3.7.2019 alkaen kaksi kertaa viikossa Airbus A320 -koneella.

Lento Turusta lähtee keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 10.45 ja saapuu Skopjeen klo 12.55. Lento Skopjesta lähtee klo 6.00 ja saapuu Turkuun klo 10.15.

Wizz Air on aiemmin ilmoittanut aloittavansa toukokuussa lennot Turusta Krakovaan ja heinäkuussa Turusta Lontoon Lutoniin.

Finnair lentää ensi talvena Helsingistä Sapporoon ja Punta Canaan

Finnair lentää Sapporoon Japanissa kaksi kertaa viikossa 15.12.2019-27.3.2020 välisenä aikana. Sapporo on Finnairin viides kohde Japanissa. Finnair lentää Sapporon lisäksi Helsingistä Tokioon, Osakaan, Nagoyaan ja Fukuokaan.

Finnairin toisena ensi talven uutuuskohteena on Punta Cana, jonne yhtiö lentää kerran viikossa 13.12.2019-27.3.2020 välisenä aikana Airbus A350 -koneella. Finnair lentää talvikaudella myös kerran viikossa Puerto Plataan Dominikaanisessa Tasavallassa.

2 kommenttia aiheesta “Wizz Air aloittaa lennot Turusta Makedoniaan ja Finnairilta kaksi uutta talvikohdetta

 1. Kun markkinoitte tuota wizz airia, niin toivottavasti informoitte myös matkustajia, jotka varaavat kauttanne lennot, että lisämäksuja tulee rutosti lentoyhtiöltä. Kun varasimme expedian kautta lennot + hotellin, jäi lisämaksut
  piiloon

  • Kiitos kommentista. Wizz Airin tarjouslentojen yhteyteen olemme lisänneet useamman vuoden ajan tiedon siitä, että lähtöselvityksen tekeminen lentokentällä on maksullista. Wizzin tarjousten yhteydessä on myös maininta syksyllä olennaisesti tiukentuneista käsimatkatavarasäännöistä, joten matkatavarasääntöjen ei pitäisi olla yllätys ainakaan meidän julkaisemiemme tarjousten perusteella matkan varanneille.

   Esimerkiksi näiden joulukuussa, lokakuussa ja syyskuussa julkaisemamme tarjouksen toisessa kappaleessa on seuraava maininta:

   ”Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta yhden pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Wizzair veloittaa lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass) viimeistään 3 tuntia ennen lentoa.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *