Kevätlennot Torontoon 260 euroa

Air France-KLM:n lennot touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa Helsingistä Torontoon ovat varattavissa halvimmillaan 260 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentojen hintaan sisältyy käsimatkavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hintatiedot on tarkistettu 7.1.2019 klo 13.30 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

Onhan sinulla matkavakuutus voimassa matkallesi? LähiTapiola tarjoaa kattavan matkavakuutuksen ja saat maksuista myös S-ryhmän Bonusta

19 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Torontoon 260 euroa

 1. Hei, joko nämä kaikki diililennot on taputeltu? Onkohan vielä tulossa Torontoon? Harmittaa ihan vietävästi ku jäi heti varaamatta..

  • Lentoyhtiö on näköjään poistanut nämä tarjouslennot myynnistä.

   En uskalla sanoa milloin seuraavan kerran Torontoon tulee myyntiin mielenkiintoisia tarjouslentoja, mutta teemme postauksen heti kun löydämme mielenkiintoisia tarjouslentoja.

 2. Heinäkuussa meno Montrealiin ja paluu Vancouverista.. Superkallista on tällä hetkellä, mutta taitaa olla kovin sesonki lentää tuonne silloin. Mutta toiveet korkealla että joku järkevä löytyisi…

  • Oletko katsonut AirTransatin, Levelin tai Westjetin yhdensuuntaisia lentoja Euroopasta Kanadaan? Level ja AirTransat lentävät ainakin Pariisista (Orly/CDG) Montréaliin, Westjet /AirTransat monilta Iso-Britannian ja Irlannin lentokentiltä esim. Vancouveriin/Montréaliin joko suoraan tai YYC:n, YYZ:n tai YHZ:n kautta yhdellä vaihdolla. Itse olen hyödyntänyt Westjetiä Dublinista useasti useaan eri kohteeseen Halifaxin kautta (usein halvin), Norwegianilla ensin Dubliniin aamulennolla ja iltapäivän Westjettiin ehtii mukavasti.

  • Kiitti vinkistä. Lentoja Dublinista etsiessä kannattaa pitää mielessä se, että Norwegian lopettaa Helsinki-Dublin (ja Helsinki-Praha) reitin maaliskuun lopussa.

 3. Onko Yhdysvaltoihin (Seattle, Portland tai LA) odotettavissa lähiaikoina tarjouslentoja kesäkuulle? Vai kannattaako ~600-700e lennot ostaa nyt? Pari viikkoa olen hintoja seuraillut ja tämä vaikuttaa halvimmalta (ruumaan menevillä matkatavaroilla).

 4. Onkohan Lentodiileissä julkaistu juttua Kanadan sisäisestä matkustamisesta? Lennot vaikuttaisivat maksavan todella paljon, vaikka lento olisi lyhytkin ja hintoja vertaa Jenkkilän sisäisiin lentoihin. Tässäkin pitää erikseen laskea kannattaako edes näin hyvä tarjous, kun tarve olisi jatkaa kuitenkin Torontosta matkaa.

  • Minne olet matkustamassa? Pienemmille paikkakunnille on välillä myynnissä mielenkiintoisia tarjouslentoja myös Helsingistä. Esim. marraskuussa oli myynnissä alle 300 euron lentoja myös monille pienemmille paikkakunnille (Halifax jne.).

   Tämä tarjous sopii parhaiten Toronton alueelle reissaaville lukijoille.

 5. Tuleeko Diileillä mieleen, koska olisi ollut suoria lentoja kesä-heinäkuussa alessa? Vai onko koskaan?

 6. Kesäkuun lopussa meno Torontoon tai Montrealiin ja paluu Vancouverista heinäkuun loppupuolella – sellaista tarjousta odottelen!

  • Pidetään mielessä. Teemme postauksen, kun loydämme mielenkiintoisia tarjouslentoja Vancouveriin, Calgaryyn ja muihin kohteisiin, joita lukijat ovat kyselleet.

  • Tällä hetkellä tarjouslentoja on myynnissä ainoastaan Torontoon, mutta teemme postauksen kun löydämme Vancouveriin mielenkiintoisia tarjouslentoja. Vancouveriin on ollut myynnissä alle 300 euron lentoja viimeksi kuukausi sitten. Vancouverin lentoja varatessa kannattaa pitää mielessä se, että kaikista halvimmat tarjouslennot ovat usein myynnissä ainoastaan 1-3 päivän ajan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *