Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Berliiniin

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa 1.4.2019 lennot Lappeenrannasta Schönefeldin lentoasemalle Berliinissä, jonne yhtiö lentää huhtikuusta lokakuuhun kestävällä kesäkaudella kaksi kertaa viikossa.

Lisäksi Ryanair lentää ympäri vuoden kaksi kertaa viikossa Tampereelta Budapestiin ja kesäkaudella Lappeenrannasta kerran viikossa Ateenaan ja Thessalonikiin ja kaksi kertaa viikossa ~50 kilometrin päässä Milanosta sijaitsevalle Bergamon kentälle. Lokakuussa 2018 Ryanair lopetti lennot Tampereelta Bremeniin.

Lentoaikataulu Lappeenrannasta Berliiniin

  • Lento Lappeenrannasta lähtee maanantaisin klo 10.00 ja saapuu Schönefeldin lentoasemalle Berliinissä klo 11.20.
  • Lento Lappeenrannasta lähtee perjantaisin klo 11.15 ja saapuu Schönefeldin lentoasemalle Berliinissä klo 12.35.

Lentoaikataulu Berliinistä Lappeenrantaan

  • Lento Berliinistä lähtee maanantaisin klo 6.00 ja saapuu Lappeenrantaan klo 9.20.
  • Lento Berliinistä lähtee perjantaisin klo 7.25 ja Lappeenrantaan klo 10.45.

Kommentti aiheesta “Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Berliiniin

  1. Näköjään Ryanair tapansa mukaisesti avaa uuden yhteyden ensimmäisiä lentoja koskevilla huomattavilla alennuksilla. Tällä kertaa lennon hintana näyttäisi tuolle uudelle yhteydelle olevan 19.99€, kun matkustusaika on huhtikuussa 2019 ja kun ostaa lipun ennen 11.1.2019 keskiyötä. Tosin tarjousliput myytäneen taas loppuun takarajaa nopeammin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *