Budjettimatka Budapestiin 100 euroa (lennot Tampereelta)

3 vuorokauden matka Budapestiin on varattavissa halvimmillaan 100 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin halpalennot Tampereelta ja 3 yötä 4* NH Budapest City hotellissa.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25 cm), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille.

Esimerkkimatkoja

Ryanair veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun. Hintatiedot on tarkistettu 25.12.2018 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

Kommentti aiheesta “Budjettimatka Budapestiin 100 euroa (lennot Tampereelta)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *