Lennot Etelä-Afrikkaan 375 euroa

Virgin Atlanticin lennot tammi-maaliskuussa Helsingistä Johannesburgiin ovat varattavissa halvimmillaan 375 eurolla Skyscannerin kautta. Virgin Atlanticin lennoille Suomesta Etelä-Afrikkaan voi tuoda maksutta yhden ruumalaukun (max 23 kg).

Tarjouslentoja on hintasääntöjen mukaan myynnissä 31.1.2019 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Etelä-Afrikkaan 375 euroa

  1. Kertyykö Virgin Atlanticin lennoista pisteitä/maileja järkevästi johonkin muuhun kuin heidän omaan kanta-asiakasohjelmaansa esim. Oneworld tai Star Alliance?

    • Eri ohjelmiin kertyvien lentopisteiden määrää voit verrata helposti esim. Where to Credit -sivustolla (näiden lentojen varausluokka on pääsääntöisesti O). Virginin lennoista voi kerätä pisteitä esim. Sky Teamiin kuuluvan Deltan kanta-asiakasohjelmaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *