Lennot Australiaan 655 euroa

Air Chinan lennot maalis-toukokuussa Helsingistä ja Vaasasta Sydneyyn ovat varattavissa halvimmillaan 655 eurolla ja Helsinki – Peking – Sydney – Helsinki lennot 680 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 10.1.2019 saakka.

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Pekingissä, jonka aikana voi tehdä päivämatkan Pekingiin.

Esimerkkilentoja Helsingistä (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Peking – Sydney – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Vaasasta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Onhan sinulla matkavakuutus voimassa matkallesi? LähiTapiola tarjoaa kattavan matkavakuutuksen ja saat maksuista myös S-ryhmän Bonusta

5 kommenttia aiheesta “Lennot Australiaan 655 euroa

 1. Lennettiin pari kuukautta sitten Air Chinalla Tukholman ja Pekingin kautta Aucklandiin. Kiitos Lentodiilit-sivulle että löysimme lennot ja päästiin matkaan!

  Pari vinkkiä heille jotka lentävät Air Chinalla.
  – Tukholmassa on käytävä lentoyhtiön tiskillä (löytyy heti passintarkastuksen jälkeen)
  – Lakto-ovo vegeruoka Pekingistä lentäessä oli todella huonoa, ja samat ateriat meno- ja paluureitillä.
  – AirChina tarjoaa pitkille välilaskuille transitlounge, ja 10h(?) välilaskuille transit hotellin. Transitlounge oli yksi kuuma huone jossa kahvilapöydät ja tarjolla oli kahvia automaatista, limsaa ja keksejä. Väliseinämän takana pari nukkumatuolia, mutta sinne kuului puhe ja kahviautomaatin surina. Paluumatkalla etsittiin vain hiljainen paikka terminaalissa (ja niitä löytyy paljon) jossa nukuttiin. Hotellia emme siis kokeillut.
  – 72 (tai oikeastaan 144 nykyisin) tunnin transitviisumin kanssa ei ollut ongelmaa kun vain löysi oikealle tiskille. Meidän täytyi kävellä ensimmäisen passitarkastuksen jälkeen takaisin ulos toisella puolella, josta ei opastettu juurikaan.

 2. Mahtaakohan muilta yhtiöiltä tulla vielä tarjouksia tuolle ajankohdalle? Tarkoitus olisi menna Toukokuussa Australiaan ja lentää joko Brisbaneen tai Melbourneen. Suosisin vain itse lentoa dubain/quatarin kautta

  • Emirates leikkaa ensi keväänä lentotarjontaansa olennaisesti Dubain kiitorataremontin takia parin kuukauden ajaksi, jolla on varmasti vaikutusta Emiratesin lentojen hintatasoon.

   Qatar Airwaysin tarjouslentojen hintatasosta on hankala sanoa mitään varmaa. Qatarilta on viime aikoina tullut myyntiin erittäin nihkeästi mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja, mutta ensi vuonna Ramadan on toukokuussa (Ramadanin aikana koneet ovat yleensä tyhjempiä). Yhtenä toimivana vaihtoehtona voisi olla myös Cathay Pacific, joka on aiempina vuosina myynyt järkevän hintaisia lentoja Suomesta.

   Air China usein pidentää tarjouslentojen myyntiaikaa kuukauden viimeisenä päivänä. (Näiden Air Chinan tarjouslentojen mielenkiintoisimpana piirteenä on mahdollisuus matkustaa usein suunnilleen samaan hintaa myös tietyilta maakuntakentiltä ja pidempää reissua ajatellen mahdollisuus tuoda maksutta 2×23 kg laukkua useimmille Oseanian lennoille maksutta.)

  • Kiitos vastauksesta :), Jos Pekingissä käy odotellessa päivämatkalla, niin pitääkö tietää jotain erityistä(olla esimerkiksi erillinen visa kiinaan) ?

  • Minne Australiassa olet muuten matkustamassa? Brisbane sijaitsee yli 1500 kilometrin päässä Melbournesta. Australian sisäiset lennot eivät aina ole erityisen halpoja. Lentoja ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaiskustannuksiin, joten matkasuunnitelmasta riippuen toisesta kaupungista palaaminen voi olla järkevämpää…

   Kiinan suurlähetystön sivulta löytyy tarkempaa tietoa transit-matkustajien 72 tunnin viisumivapaudesta. Matkalippu kannattaa tulostaa.

   http://www.chinaembassy-fi.org/eng/lsfw/chinesevisa/t1401858.htm

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *