Helsinki – Montreal – Curacao – Helsinki 626 euroa

Air Canadan Helsinki – Montreal – Curacao (Karibia) – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 626 eurolla Skyscannerin kautta. Lennot ovat osittain Lufthansan operoimia.

Air Canadan lennoille Suomesta Karibialle voi tuoda maksutta yhden matkalaukun (max 23 kg).

Helsinki – Montreal – Curacao – Helsinki esim.

11 kommenttia aiheesta “Helsinki – Montreal – Curacao – Helsinki 626 euroa

  • Todennäköisesti ei, mutta halutessasi voit yrittää etsiä lentoja omatoimisesti. Ongelmana on halvimpien lippujen saatavuustilanne. Joitain hajapaikkoja saattaa löytyä, mutta niiden löytäminen vaatii runsaasti kärsivällisyyttä.

 1. Löytyisikö edullsia lentoja Helsinki-Toronto-Curacao-Helsinki helmi- tai maaliskuulle?

  • Näiden lentojen hintasäännöistä ei löydy mainintaa viimeisestä myyntipäivästä, mutta näiden Curacaon lentojen varaamisen kanssa ei todennäköisesti ole hirveää kiirettä.

 2. Tarviiko eTA matkustusluvan lisäksi USA Esta luvan ?
  Entä tarviiko viisumia Curacaoon ?

  • ESTA:n tarvitsee ainoastaan, jos lentoihin sisältyy välilasku USA:ssa. Curacao on osa Alankomaita, joten Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse viisumia alle 90 päivän lomamatkaa varten.

  • Ruumalaukku sisältyy myös Toronto-Curacao välin hintaan, jos ostat Helsinki-Kanada-Curacao-Helsinki lipun. (Matkatavaratavakiintiö määräytyy most significant carrier -periaatteen mukaisesti. Tästä johtuen multistop -lippujen hintaan sisältyy matkatavarat, vaikka ne ovat normaalisti maksullisia Air Canadan Pohjois-Amerikan ja Karibian välisillä lennoilla.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *