4 päivää Amsterdamissa 240 euroa

4 päivän Amsterdamin matka on varattavissa alk. 240 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy KLM:n lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* WestCord Fashion hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 7.12.2018 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdolllisia).

3 kommenttia aiheesta “4 päivää Amsterdamissa 240 euroa

  1. Moi. Mitä edullista kohdetta suosittelisit Euroopassa huhti-toukokuussa. Kiinnostavimmat maat, joissa en ole käynyt on Sveitsi, Itävalta, Puola, Unkari, Slovenia. Budapest tulee itsellä mieleen, mutta uskon että ei vedä vertoja Prahalle jossa olen käynyt? Gdansk myös ainakin halpa mutta onko sillä mitään uutta nähtävää tarjota kokeneemmalle euroopan matkaajalle?

    • Kuinka pitkää reissua etsit? 3-4 päivän matkaa vai hieman pidempää?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *