3 vuorokautta Gdanskissa 75 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden matka Turusta Gdanskiin on varattavissa alk. 75 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* Novotel Gdansk Centrum hotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille.

Esimerkkimatkoja

Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass). Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan.

2 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 75 euroa (lennot Turusta)

 1. Miten jos ei ole tasalukua, voiko kolme olla samassa huony ? Saako samaan hintaan oman huoneen ?
  Ystävällisin terveisin
  Arja Takala

  • Hei,

   Esimerkkipakettiin sisältyvästä hotellista ei löydy kolmelle aikuiselle tarkoitettuja huoneita, jonka vuoksi pariton matkustajamäärä nostaa jonkin verran matkan per henkilö hintaan. Expedian valikoimasta löytyy myös hotelleja, joissa on huoneita myös kolmelle matkustajalla, joten matkaa varatessa kannattaa tutustua myös muihin hotellivaihtoehtoihin (valitsemastanne hotellista riippuen tämä voi tulla halvemmaksi kuin kahden erillisen huoneen varaaminen).

   Matkustajamäärää voit muuttaa esimerkiksi klikkaamalla esimerkkipäivien klikkaamisen jälkeen Expedian sivuilla kohtaa,jossa lukee 2 matkustajaa tai aloittamalla Expedian sivuilla matkahaun alusta ja valitsemalla hakutuloksista mieleisen hotellin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *