Lennot Islantiin 125 euroa ja New Yorkiin 239 euroa (*päättynyt*)

Icelandairin lennot tammi-maaliskuussa Helsingistä Reykjavikiin ovat varattavissa halvimmillaan 125 eurolla ja New Yorkiin 239 eurolla ja Helsinki – Reykjavik – New York – Helsinki lennot 288 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä tiistaihin 27.11.2018 saakka.

Korkeiden laukkumaksujen takia Icelandairin lennot sopivat parhaiten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville.

Esimerkkilentoja Reykjavikiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja New Yorkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Reykjavik – New York – Helsinki esim.

12 kommenttia aiheesta “Lennot Islantiin 125 euroa ja New Yorkiin 239 euroa (*päättynyt*)

 1. Ei nuo matkalaukkujen hinnat ole mun mielestäni korkeat. Kun varaa lentoyhtiön omien sivujen kautta, niin ekan matkalaukun hinta yhteen suuntaan on 40 euroa. Toinen matkalaukku maksaa sitten 88 euroa.

  • Icelandairin laukkumaksut ovat erittäin korkeita, joten ruumalaukun kanssa reissatessa kannattaa harkita toisen lentoyhtiön lennoilla matkustamista.

 2. Onkohan mitään Pohjois-Amerikan Black Friday-tarjouksia kesäkuulle? Nämä kaikki kun näyttävät koskevan vain kevään lentoja, mikä on todella harmi.

  Lisäksi olisi mahtavaa joskus nähdä tarjouksia lennoista, joissa meno esim New Yorkiin ja paluu San Franciscosta tjms (haaveissa siis matka rannikolta rannikolle).

  • Kesäkuulle ei ole Black Friday -tarjouksia, mutta Air France-KLM ja Lufthansa ovat aiemmin syksyllä myyneet ~300 euron lippuja kesäkuulle myös länsirannikolle ja Kanadaan. => Todennäköisesti ainakin kesäkuun parille ekalle viikolle tulee myöhemmin myyntiin mielenkiintoisia tarjouslentoja.

   Käytännössä kaikkia meidän julkaisemia saman lentoyhtiön Pohjois-Amerikan tarjouslentoja voi yhdistellä siten, että menolento saapuu esim. Nyciin ja paluu lähtee esim. Kaliforniasta, Meksikosta tai Kanadasta. Yhdistelmälentojen etsiminen on valmiin esimerkin pohjalta helpompaa, joten voisimme jatkossa lisätä muutamia esimerkkejä postauksiin.

  • Onnistuu, tosin stopver nostaa lippujen n. 60 eurolla. Sivua hieman alemmaksi vierittämällä löydät esimerkkejä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *