Ebookersin Black Friday -viikon tarjoukset

Ebookersin Black Friday -viikon ale on alkanut. Tarjouksessa on lento+hotellipaketteja suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin Euroopassa ja satoja hotelleja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisätietoa tarjouksesta.

Hotellivarauksista 15 % alennus

Lisäksi useimmista ebookersin hotelleista saa 15 % alennuksen syöttämällä alennuskoodin BLKFRIDAY15 varauksen maksusivulla kohtaan ”Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi”. Alennuskoodi on voimassa maanantaihin 26.11.2018 saakka ja sen voi käyttää yöpymisiin aikavälillä 19.11.2018 – 31.7.2019. Lisätietoa tarjouksesta.

Lento+hotellipaketeista 60 euron alennus

Alennuskoodilla BLKFRIDAY60 saa 60 euron alennuksen tietyistä ebookersin lento+hotellipaketeista. Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 500 euroa (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset). Alennuskoodi on voimassa maanantaihin 26.11.2018 saakka ja sen voi käyttää matkoihin aikavälillä 19.11.2018 – 31.7.2019. Lisätietoa tarjouksesta.

2 kommenttia aiheesta “Ebookersin Black Friday -viikon tarjoukset

 1. Onko mitään alennuksia Toronnon lennoille ja ehkä majoitukseen? Kolme kaveria olis lähdössä aikavälillä 18.2. 2019- 10.3.2019. Sinne kymmenen päivän reissu.
  BLKFRIDAY15
  BLKFRIDAY60
  Kiitän ja kumarran
  T- Sami

  • Hei,

   Näistä alennuskoodeista Toronton reissua ajatellen hyödyllisin on BLKFRIDAY15, jolla saa ~15 % alennuksen useimmista hotelleista.

   Halvimmat järkevät lennot Helsingistä Torontoon maksavat tällä hetkellä 500+ euroa, joten itse odottelisin Toronton matkan varaamisen kanssa vielä hetken parempien lentotarjousten toivossa. Lentoja ostaessa kannattaa pitää mielessä se, että ainakin Oslosta on myynnissä Icelandairin Light-lippuja ~250 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *