Budjettimatka Budapestiin 101 euroa (lennot Tampereelta)

3 vuorokauden matka Budapestiin on varattavissa halvimmillaan 101 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin lennot Tampereelta ja 3 yötä Novotel Budapest Centrum hotellissa.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25cm), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille.

Esimerkkimatkoja

Ryanair veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun. Hintatiedot on tarkistettu 6.11.2018 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

4 kommenttia aiheesta “Budjettimatka Budapestiin 101 euroa (lennot Tampereelta)

  1. 1.11. alkaen pieni käsimatkatavara saa olla 35x20x20 ja sen pitää mahtua edessä olevan istuimen alle. Kannattaa olla tarkkana, liian suuresta tulee reilu lisäkulu kentällä. Tämä tieto lukee eilen (7.11.2018) tulostetussa lentolipussa marraskuun lopun lähdölle Tsmpereelta

  2. Hei miten noiden käsimatkatavaroiden kanssa hinnoittelu menee. Tässä sivustolla tarjoukseen sisältyy yksi käsimatkatavara, mutta varauksen edetessä lentoyhtiön sivulla käsimatkatavaran hinnaksi määrätään 10€

    • Hei! Kiitos kysymyksestä. Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25cm, max 10 kg), mutta suuremmista käsimatkatavaroista kuten pyörällisistä laukuista on maksettava 8-10 euron lisämaksu/suunta (lentokentällä maksettaessa laukkumaksut ovat korkeampia, joten ne kannattaa maksaa viimeistään nettilähtöselvitystä tehdessä).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *