Äkkilähtölennot Kanarialle 45 euroa (*loppuunmyyty*)

Apollomatkat myy viime hetken äkkilähtölentoja Helsingistä Las Palmasiin 45 eurolla ja Tjäreborg Gambiaan 85 eurolla.

Päivitys klo 14.45: 45 euron Dubain ja Kanarian lennot on loppuunmyyty.

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraaville lennoille

Hintatiedot on tarkistettu  6.11.2018 klo 11.20 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

4 kommenttia aiheesta “Äkkilähtölennot Kanarialle 45 euroa (*loppuunmyyty*)

 1. Norwegian näyttää lopettavan lennot Dubaihin tammikuun puolivälissä. Ei mitenkään yllättävää, kirjoitinkin aiemmin ettei reitillä ole kolmelle yhtiölle tilaa Norwegianin tippuessa leikistä ensimmäisenä.

  • Dubain lentojen lisäksi Norwegian lopettaa myös Madridin lennot tammikuussa ja mahdollisesti kaksi kertaa viikossa lennettävän Helsinki-Amsterdam reitin huhtikuussa (Helsinki-Amsterdam on ainoa nykyisistä reiteistä, jolle ei ole myynnissä kesälentoja).

   Osa Norwegianin lennoista tulee myyntiin vasta myyntiin ~4-5 kuukautta aiemmin, joten Amsterdamin lentojen osalta tämä ei ole täysin varmaa.

   Ilmeisesti myös flydubai on todennut Helsingin haastavammaksi markkinaksi. Huhtikuussa julkaistusta lehdistötiedotteesta sai sen kuvan, että flydubai lentäisi Helsinkiin päivittäin ympäri vuoden, mutta ensi kesänä yhtiö lentää Helsinkiin ainoastaan kolme kertaa viikossa myös kiitorataremontin päättymisen jälkeen.

  • Niin siis lopettaa suorat lennot, tukholman ja Oslon kautta pääsee norwegianin siivin. Itse nimittäin maaliskuussa menossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *