Finnair lentää ensi kesänä Portoon, Bolognaan ja Bordeaux’hon

Finnair avaa ensi kesänä kolme uutta sesonkireittiä. Finnair lentää Ranskan Bordeaux’hon 11.5-14.9.2019 kahdesti viikossa, Portugalin Portoon kahdesti viikossa 21.6.-12.8.2019 ja Italian Bolognaan jopa kolme kertaa viikossa 10.4.-18.10.2019. Lisäksi Finnair lisää yhden viikkovuoron Gazipasaan (Alanya), Palma de Mallorcaan, Splitiin ja Tel Aviviin suosituimmille kesälomaviikoille.

Finnair liikennöi uusia kesäreittejä Airbus A319-koneilla.

Finnairin aiemmista kesäkohteista Kroatian Pula ja Ranskan Biarritz eivät ole kesän 2019 valikoimassa.

2 kommenttia aiheesta “Finnair lentää ensi kesänä Portoon, Bolognaan ja Bordeaux’hon

  1. No nyt on mielenkiintoiset kohteet! Onko ideaa, milloin näitä kannattaisi ruveta väijymään jos halvimmalla haluaisi saada?

    • Riippuu kohteesta ja reissun ajankohdasta. Esim. heinäkuulle on myynnissä Porton lentoja Finnairin sivuilla 210 eurolla ja hintavertailusivustoilla ~190 eurolla, mikä on ajankohta huomioiden hyvä hinta viiden tunnin lennosta. Toisaalta 240 euron Bolognan kevätlentojen varaamista en vielä kiirehtisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *