Lennot Italiasta Havaijille 382 euroa (*päättynyt*)

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lennot marras-kesäkuussa Milanosta Honoluluun ovat varattavissa halvimmillaan 382 eurolla Skyscannerin kautta.

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lentoje hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat ja ateriat Atlantin ylittävillä lennoilla (ateriat Pohjois-Amerikan sisäisillä lennoilla ovat pääsääntöisesti maksullisia). Lennot Suomesta Milanoon suosittelemme ostamaan vasta sen jälkeen, kun olet saanut matkatoimistolta lentolipun Havaijille.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Muista ESTA

Suomen kansalaiset tarvitsevat USA:n matkaa varten 14 dollaria maksavan ESTA-matkustusluvan. Jos lentoihin sisältyy koneenvaihto Kanadassa matkaa varten on hankttiva myös ~5 euroa maksava Kanadan ETA-matkustuslupa.

Kommentti aiheesta “Lennot Italiasta Havaijille 382 euroa (*päättynyt*)

  1. Heippa! Olen jo muutaman viikon koittanut metsästää vähän edullisempia Helsinki – Havaiji – Helsinki -lentoja kuin 1400€, tuossa pääsiäisen ympärille. Onkohan näihin odotettavissa minkäänlaista tarjousta mistään huhtikuulle 2019 vai kannattaako liput ostaa vain heti ennen kuin tuosta reilusta tonnista kallistuu? Kiitti jos voitte auttaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *