Lennot Kaliforniaan 306 euroa

Air France-KLM:n lennot Helsingistä San Franciscoon marraskuussa-toukokuussa ovat varattavissa halvimmillaan 306 eurolla ja Los Angelesiin 307 eurolla Skyscannerin kautta.

Air France-KLM:n lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Matkustusaika: 5.11.-8.12.2018, 14.1.-10.5.2019 ja 29.8.-20.9.2019. Los Angelesiin tarjouslentoja on myynnissä myös aikavälille 20.5.-20.6.2019.

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Kaliforniaan 306 euroa

  1. Mitenköhän noissa mahtaa mennä noiden vaihtoaikojen kanssa. Meinaan varsinkin mennessä maahantulo selvityksien kanssa tuollaiset 1-1.5 tunnin vaihtoajat ei kyllä varmaan mitenkään riitä. Takaisin tullessakin esim pariisissa kun terminaalia vaihtaa niin voi heittää morot koneeseen ehtimiseen. Miten on joutunut taistelemaan lippujen vaihdon kanssa kun ei rehellisesti ehdi?

    • Nämä lennot täyttävät lentoyhtiön määrittämän minimivaihtoajan. Lentoyhtiöt ovat vastuussa samalla lipulla olevista jatkolennoista, mutta halutessasi voit varata lennot myös pidemmällä vaihtoajalla, joita löytyy samaan hintaan hakutuloksia tarkemmin selaamalla.

      Pariisissa ja Amsterdamissa on passintarkastusautomaatit, joten Schengen-rajan ylittämiseen ei EU-kansalaisilta pitäisi mennä montaa minuuttia.

      Lentoyhtiön huolenpitovelvollisuutta (aterialiput, ilmaiset puhelut, hotelli jne.) myöhästymistapauksissa jne. käsitellään tarkemmin erillisessä artikkelissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *