Helsinki – New York – Lissabon – Helsinki 346 euroa

TAP Air Portugalin lentoihin Suomesta Pohjois-Amerikkaan, Brasiliaan ja Afrikkaan voi yhdistää 1-5 päivän stopoverin Lissabonissa. Esimerkiksi Helsinki – New York – Lissabon – Helsinki lennot tammi-toukokuussa ovat varattavissa alk. 346  eurolla Skyscannerin kautta.

Korkeiden matkalaukkumaksujen takia TAPin lennot sopivat parhaiten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville. Tarjoilu TAPin lennoilla on maksutonta.

Esimerkkilentoja

Muista ESTA

Suomen kansalaiset tarvitsevat USA:n matkaa varten 14 dollaria maksavan ESTA-matkustusluvan. Suosittelemme tekemään ESTA-hakemuksen hyvissä ajoin ennen matkaa.

5 kommenttia aiheesta “Helsinki – New York – Lissabon – Helsinki 346 euroa

 1. Suosittelisin ajoittamaan stopover menomatkalle, niin ei tarvitse koneessa vietetyn yön ja ”vääränsuuntaisen” aikeron uuvuttamana kiduta Lissabonissa.

 2. Mikä on yleinen tuntuma, että tuleeko heinäkuulle samantyyppisiä/hintaisia tarjouksia Jenkkeihin? Onko viime vuosina ollut tarjouksia alle 400e heinäkuussa, esim New Yorkiin tai San Franiciscoon?

  • Heinäkuu on perinteisesti vuoden kallein kuukausi lentää Euroopasta Pohjois-Amerikkaan, joten 400 euroa on aika optimistinen hintatoive. Jos lomapäivissä joustaminen onnistuu, esimerkiksi kesäkuun 2-3 viikon ekan viikon aikana matkustamista kannattaa harkita.

   Vinkkejä Pohjois-Amerikan lentojen varaamiseen löytyy erillisestä artikkelista.

 3. Onko mitään käsitystä miksi Helsinki – Toronto lentoliput ovat kallistuneet niin roimasti? Ennen pääsi helposti 400 jos katosi hyvissä ajoin sesongin ulkopuolelta.
  Oslosta ja Kööpenhaminasta vielä pääsee kyseisellä hinnalla.

  • Mielenkiintoinen kysymys. Alle 400 euron lentojen löytäminen Torontoon ei ole täysin mahdotonta, mutta viimeisen vuoden aikana Kanadaan on ollut mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja myynnissä ainoastaan kerran 2-3 kuukaudessa. Viimeksi toukokuussa, jolloin Lufthansan ja Air Canadan lentoja Torontoon, Vancouveriin ja Calgaryyn oli myynnissä alle 300 eurolla.

   Viime aikoina kohtuuhintaisten lentojen löytäminen myös muihin kohteisiin Pohjois-Amerikassa on ollut vaikeampaa kuin viime ja toissa vuonna. Tähän on useampia syitä kuten
   Öljyn kallistuminen, mikä näkyy hinnoissa erityisesti Toronton kaltaisilla vähemmän kilpailluilla reiteillä.
   -Icelandair on tänä kesänä vähentänyt lentotarjontaansa Helsingistä Reykjavikiin.
   -Markkinoiden keskittyminen. Esimerkiksi Lufthansa, Air Canada ja United tekevät hinnoitteluyhteistyötä Pohjois-Amerikan markkinoilla, jonka seurauksena like-for-like -pohjalta (sama lipputyyppi, varausluokka, välilaskukaupunki jne.) verrattaessa Lufthansan, Air Canadan ja Unitedin liput samalle reitille ovat saman hintaisia.
   -Parin vuoden takainen Pohjois-Amerikan lentojen hintataso johtui pitkälti siitä, että Norwegian ja SAS lisäsivät melko aggressiivisesti lentotarjontaansa Skandinaviasta Pohjois-Amerikkaan. Tämän seurauksena käynnistyi ankara hintasota, joka on viime aikoina rauhoittunut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *