Lennot Amsterdamista Costa Ricaan 378 euroa ja Panamaan 384 euroa (*päättynyt*)

Air Canadan, Luftthansan ja Unitedin lennot Amsterdamista San Joseen (Costa Rica) ovat varattavissa halvimmillaan 358 eurolla ja Panamaan 372 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä maanantaihin 8.10.2018 saakka.

Suosittelemme varaamaan lennot Suomesta Amsterdamiin vasta kun olet saanut matkatoimistolta lentolipun (sähköpostiviestin, josta löytyy 13 numeroinen lippunumero).

Esimerkkilentoja Amsterdamista San Joseen

Esimerkkilentoja Amsterdamista Panamaan

4 kommenttia aiheesta “Lennot Amsterdamista Costa Ricaan 378 euroa ja Panamaan 384 euroa (*päättynyt*)

  1. Tuleekohan lentotarjouksia Costa Ricaan ennen helmikuuta vai kannattaako matkat varata jo nyt? Tarkoitus olisi lähteä helmikuun viimeisellä viikolla ja tulla kotiin maaliskuun puoliväliin mennessä.

  2. Ei onneksi harmita; missä tuossa oli edes tarjous? Kesällä 2017 Aeromexico sentään pläjäytti kunnon diilin tuolle suunnalle, jonka frendin kanssa hyödynsin nyt 2018 helmikuussa. Silloin hinnat Väli-Amerikkaan (San Salvador, Guatemala City ja San Jose olivat Damista 170 euroa meno/paluu matkatavaroilla. – Toivottavasti tällaisia diilejä tulee lisää! 🙂

    • Ne Aeromexicon 145 euron Guatemalan jne. lennot olivat hinnoitteluvirhelippuja. Keski-Amerikan lippujen hinnasta pelkkiin lenttokenttäveroihin ja viranomaismaksuihin menee ~100-120 euroa/matkustaja, joten halvempia täysin legitiimejä tarjouslippuja Euroopasta Keski-Amerikkaan on hankala löytää kun hintoja vertaillessa huomioidaan laukkumaksut… Air France-KLM:n, Iberian jne. lipuista poiketen Air Canadan, Lufthansan ja Unitedin lennoille voi tuoda maksutta yhden ruumalaukun.

  3. Nämä on nyt aamulla hävinneet, olis pitäny illalla jo ottaa mutta luulin että ehtii miettiä maanantain… 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *