Lennot New Yorkiin 291 euroa, Bostoniin 314 euroa, Miamiin 322 euroa, Kaliforniaan 331 euroa, Las Vegasiin 363 euroa… (*päättynyt*)

Air Canadan, Lufthansan, Unitedin, Air France-KLM:n ja Deltan lennot marras-toukokuussa Helsingistä New Yorkiin ovat varattavissa halvimmillaan 291 eurolla,  Bostoniin 314 eurolla, Seattleen 321 eurolla, Miamiin, Orlandoon ja Chicagoon 322 eurolla, San Franciscoon 331 eurolla, Los Angelesiin 340 eurolla,  Denveriin (Colorado) 340 eurolla, Austiniin (Teksas) 355 eurolla ja Las Vegasiin 363 eurolla Skyscannerin kautta.

Lufthansan, Unitedin, Air France-KLM:n ja Deltan lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Maksimi perilläoloaika on 90 vuorokautta.

Päivitys 30.9.: Bostonin, Seattlen ja Denverin lentojen hinta on laskenut ~40 €.

Esimerkkilentoja New Yorkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Bostoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Seattleen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Chicagoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Orlandoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Denveriin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Austiniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Las Vegasiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Muista ESTA

Suomen kansalaiset tarvitsevat USA:n matkaa varten 14 dollaria maksavan sähköisen ESTA-matkustusluvan. Suosittelemme tekemään ESTA-hakemuksen hyvissä ajoin ennen matkaa ja tutustumaan maahantulomääräyksiin omatoimisesti. Jos lentoihin sisältyy koneenvaihto Kanadassa, tarvitset matkaa varten myös Kanadan ETA-matkustusluvan.

28 kommenttia aiheesta “Lennot New Yorkiin 291 euroa, Bostoniin 314 euroa, Miamiin 322 euroa, Kaliforniaan 331 euroa, Las Vegasiin 363 euroa… (*päättynyt*)

 1. Kiitos vastauksesta!
  Näyttää tosiaan siltä, että en pysty etukäteen maksamaan ruumaan laukkua takaisintulomatkalle, vain meno! Enpä ole tällaiseen ennen törmännyt. Voinko silti turvallisin mielin maksaa laukun menomatkalle, luottaen siihen, että varmasti saan laukun myös takaisin Suomeen?! Vai voiko olla, että takaisin tullessa kentällä selvitä, ettei laukkuni mahdukaan paluumatkalla ruumaan tai jostain muusta syystä se ei onnistu?

  • Laukun lähtöselvittäminen paluulennolle on mahdollista, vaikka laukkumaksuja ei pysty maksamaan netissä. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että toisen lentoyhtiön operoimille lennoille ei aina pysty maksamaan laukkumaksuja etukäteen teknisten syiden takia. (Monet lentoyhtiöiden käyttämät järjestelmät on suunniteltu alunpitäen 1970-80-luvuilla.)

 2. Hei, ostin joku aika sitten tällä tarjouksella Ticket-sivuston kautta KLM/AIrfrance -lennot Los Angelesiin. En varatessani ottanut ruumaan meneviä laukkua, koska maksoivat niin paljon, mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin. (Harmi, etten silloin ollut nähnyt tässä viestiketjussa olevaa vinkkiä KLm sivujen tarjouksesta!)
  Miten kannattaa toimia jos haluan jälkikäteen lisätä ruumalaukun matkalleni? Onko hinnassa eroa jos sen tekee vasta lentokentällä vai etukäteen? Ja jos teen sen etukäteen, teenkö sen ticket-sivuston kautta, KLM, vai AirFrancen?

  • Laukkumaksut kannattaa maksaa lentoyhtiön nettisivuilla manage my booking -toiminnon kautta viimeistään 36-48 tuntia ennen lentoa. Etukäteen maksettu laukku maksaa ~40 euroa/suunta Air France-KLM:n kanta-asiakkaille (liittyminen on maksutonta), muille 50 euroa/suunta. Lentokentällä maksettu laukku maksaa Euroopasta Pohjois-Amerikkaan matkustettaessa 50 euroa/suunta ja USA:sta Eurooppaan matkustettaessa 60 dollaria/suunta. Jos lippuun sisältyy Deltan operoimia lentoja, matkatavaroita ei välttämättä pysty maksamaan etukäteen.

   Laukkumaksuista ei yleensä saa rahoja takaisin, jos päätätkin matkustaa pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa, joten itse maksaisin laukkumaksut vasta lähtöpäivän lähestyessä.

   https://www.klm.com/travel/fi_fi/prepare_for_travel/baggage/baggage_allowance/index.htm

 3. Mihin asti nämä hinnat on voimassa? Pitäisi työkuviot varmistaa ennen kun ostaa liput.

  • Tähän kysymykseen ei ole varmaa vastausta, joten nämä lennot suosittelemme varaamaan mahdollisimman pian.

  • Tähän lisäyksenä. Lufthansa ja United ovat poistaneet 1-2 tuntia sitten omat tarjouslentonsa myynnistä, joten näitä lentoja ei välttämättä ole myynnissä pitkään.

 4. Hei, löysin KLM:n lennot New Yorkiin huhtikuulle, mutta niissä on vain tunnin vaihtoaika Pariisin Charles de Gaullen kentällä. Kannattaako noin lyhyellä vaihtoajalla ottaa lentoja? Paluu on Amsterdamin Schipholin kautta ja siinäkin vain tunti vaihtoaikaa. Vaihtoehdoissa löytyy sitten yli viiden tunnin vaihtoajalla tai kahdella vaihdolla.

  • Minimi vaihtoaika Pariisissa Finnairin ja Air Francen lentojen välillä tyypillisesti 45-60 minuuttia, joten ton pitäisi riittää. Tämä toki edellyttää sitä, että lento Helsingistä saapuu ajoissa. Air Francella Etelä-Amerikkaan matkustaessa olen ehtinyt vastaavalla vaihtoajalla jatkolennolle.

   Omia lentoja varatessa kiinnitän huomiota vaihtoajan lisäksi siihen monelta seuraava saman lentoyhtiön tai samaan allianssiin (esim. Delta) kuuluvan lentoyhtiön lento lähtee. Päivän viimeiseltä lennolta myöhästymisestä aiheutuu huomattavasti enemmän haittaa kuin parin tunnin odottelusta lentokentällä.

   Paluulentoa valitessa kannattaa muuten suosia eurooppalaisten lentoyhtiöiden operoimia lentoja paremman kuluttajansuojan takia.

 5. Olihan siä parhaimmillaan eli noin viime voikon torstain tienoilla löydettävissä Luffen & Air Canadan yhteislentoina menopaluita Helsingistä Miamiin ens vuoden maalis-huhtikuulle vain 298€:lla noin parin viikon perillä ololla huh! Millasen meinasin jo ostaa, mut sit satuin huomaan/löytään UIA:n tarjouksen (oli voimassa 21-23.9. eli pe-su) Bangkokiin ens touko-kesäkuulle mp Hki-BKK vaan 311€. :Wau: Joten nappasinkin sitten-kin sen (Delhiin olis ollut tarjolla mp:taan vain 300€ nekin, eli joutui/sai ”arpoa” vähän senkin kanssa.. :)). #Ostajanmarkkinat

 6. Jatkan edelliseen! Chicago 21.-28.12 tai vastaavat päivät, muillakin päivillä joulukuussa näytti hinnat nousseen kyllä

  • Kiitti kommentista. Ainakin nopean haun perusteella vaikuttaa siltä, ettei näitä lentoja ole enää saatavissa koulujen joululomaviikoille ainakaan Chicagoon.

  • Jatkan taas 🙂 Löydettiin Kilroyn kautta 18-28.12 317e, kyllä ilmeisesti sittenkin löyty, kiitos teille!

  • Hyvää matkaa!

   Muille samalla tiedoksi. Air France-KLM:ltä on eilen tullut myyntiin suunnilleen samanhintaisia lentoja samoihin kohteisiin, jonka myötä lentojen saatavuustilanne on parantanut.

 7. Näiden hinnat nousseet törkeesti eilisillan jälkeen 🙁 Ainakin ne mitä itsellä oli kiikarissa.. Uutta julkaisua jos tulee lisää tälle ajalle?

  • Näitä lentoja on yhä saatavissa. Kertoisitko mihin kohteeseen etsit lentoja, jotta voimme tutkia tarkemmin.

  • Pohjois-Amerikan lennoilla ruumalaukku maksaa maksuajankohdasta ja lentoyhtiöstä riippuen tyypillisesti 40-50 euroa/suunta.

   Ruumalaukun kanssa reissatessa kannattaa muuten verrata Air France-KLM:n lentojen hintoja. Tämän tarjouksen julkaisemisen jälkeen KLM:ltä on tullut myyntiin tarjouslentoja. KLM myy tällä hetkellä omilla sivuilla esim. Miamiin ~370 eurolla ruumalaukun sisältäviä lippuja (lentoja varatessa on valittava halvimman lipputyypin sijasta tällä hetkellä 20 euroa kalliimpi ruumalaukun sisältävä Standard -lipputyyppi, ylenensä Light- ja Standard lippujen välinen hintaero on ~80-100 euroa).

 8. Kiitoksia vinkistä! Sain koko perheelle (2 aikuista, 2 isoa lasta) hyvät lennot Miamiin koulujen hiihtoloman aikaan hintaan 1320! Ei paha 🙂

  • Tähän on hankala sanoa mitään varmaa, mutta Portland on Kajaanin kaltainen kohde, jonne on myynnissä mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja Helsingistä ~2-3 kertaa vuodessa.

 9. Hei, en löytänyt tuosta Miamin lennoista tarjouslentoja ajalle 21.12 – 4.1.2019, vaikka maininta oli että muillekin päiville lentoja löytyy?

 10. Hei, tuossa Miamiin lentoja kohdassa on maininta että tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville. En kyllä itse löytänyt. Haen lentoja 6 aikuiselle ja yhdelle alle 2v. ajalle 21.12 – 4.1. 2019

  • Halvimpia tarjouslentoja ei yleensä ole myynnissä jokaiselle lennolle, joten niiden löytäminen edellyttää yleensä mahdollisuutta tarvittaessa joustaa matkapäivissä. Koulujen joululomaviikkojen osalta näiden lentojen saatavuustilanne riippuu kohteesta. Näitä lentoja löytyy esim. Chicagoon ja Denveriin, mutta Floridaan tuskin löytyy tällä hinnalla lentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *