Lennot Kanadaan 335 euroa (*päättynyt*)

Air France-KLM:n lennot Helsingistä Torontoon ovat varattavissa halvimmillaan 335 eurolla ja Montrealiin 379 eurolla Skyscannerin kautta.

Air France-KLM:n operoimien lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Minimi perilläoloaika on 7 vuorokautta.

Esimerkkilentoja Torontoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Montrealiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Toronto // Montreal – Helsinki esim.

Hintatiedot on tarkistettu 28.9.2018 klo 3.20.

8 kommenttia aiheesta “Lennot Kanadaan 335 euroa (*päättynyt*)

 1. Ei näytä olevan enää voimassa . Tulisipa vielä uudestaan, just hinnat muuttui kesken varauksen

 2. Kuinka pitkään tarjous on voimassa? Huomasin vasta äsken ja pitäisi duunit ja muut varmistaa..

  • Näiden lentojen hintasäännöistä ei löydy tietoa viimeisestä myyntipäivästä, joten tähän kysymykseen ei ole selkeää vastausta. Nämä lennot voivat periaatteessa kadota myynnistä seuraavan kerran kun lentoyhtiön hinnoitteluanalyytikko päivittää Pohjois-Amerikan lentojen hintoja tai näitä lentoja saattaa olla myynnissä useamman päivän ajan. Lentoyhtiöt pystyvät päivittämään hinnastoja kerran tunnnissa.

 3. Hei,
  Koitin etsiä Hki-Toronto-Montreal-Hki kesälle, mutta ei löytynyt tuota hintaa muutamilla hakuvaihtoehdoilla. Onkohan kesällä vain menopaluut alessa? 😮

  • Hintasääntöjen mukaan myös open-jaw -lippuja pitäisi olla saatavissa myös kesäkuulle, mutta tällä hetkellä halvimman hintaluokan paikkoja Torontoon on saatavissa erittäin nihkeästi kesäkuulle.

 4. Hei!
  Luuletteko että nyt syksyllä tulee vielä SASin/jonkun muun tarjouslentoja Japaniin? Vai pitäisiköhän meidän napata Kanada?

  • Mekin oltaisiin matkalla Japaniin, jos sopivia tarjouksia ilmaantuu! Kanada on myös varteenotettava vaihtoehto, mutta ei ykkönen tällä hetkellä.

  • Japaniin on viime aikoina ollut erittäin nihkeästi tarjouslentoja myynnissä. Finnair ja Japan Airlines ovat viime aikoina olleet käytännössä ainoita yhtiöitä, jotka ovat myyneet mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja Suomesta tänä vuonna.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *