Lennot Intiaan 346 euroa, Keniaan 356 euroa, Bangkokiin 411 euroa ja Kapkaupunkiin 418 euroa

Turkish Airlinesin lennot Helsingistä Delhiin ovat varattavissa halvimmillaan 346 eurolla, Nairobiin 356 eurolla, Bangkokiin 411 eurolla ja Kapkaupunkiin 418 eurolla Skyscannerin kautta.

Matkustusaika: 1.9.-13.12.2018, 5.1.-12.2.2019, 20.2.-14.4.2019 ja 22.4.-31.5.2019.

Maksimi perillöoloaika on 30 vuorokautta. Tarjouslentoja on myynnissä 19.9.2018 saakka.

Esimerkkilentoja Delhiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Nairobiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Bangkokiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Kapkaupunkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

10 kommenttia aiheesta “Lennot Intiaan 346 euroa, Keniaan 356 euroa, Bangkokiin 411 euroa ja Kapkaupunkiin 418 euroa

 1. Cape Town tarjous päättyy tänään. Millainen uskot olevan normihintaisen marraskuussa?

  • Muiden yhtiöiden halvimmat lennot marraskuussa maksavat tällä hetkellä ~600 euroa. On toki mahdollista, että joltain muulta yhtiöltä tulee myöhemmin Kapkaupunkiin tarjouslentoja myyntiin ~470-500 euron.

 2. Ainakin Intiaan näyttäis saavan ainakin toukokuussa 2019 British Airwaysilta 4€:a halvemmat mp-lennot eli 349€lla. Joten jos olisin menossa (kun tekis mieli Kyllä!), niin Huomattavasti mielummin käyttäisin BA:a kuin Erdoganin diktaturiaa taloudellisestikin pönkittävää Turkish A.:a (sama juttu eli vika Aeroflotilla, Air Chinalla jne eli ainakaan meitsin moraalille tekee Tosi tiukkaa käyttää moisia lentoyhtiöitä, Valitettavasti…ovat ko. maiden hallitsijat todellisia sikapas…niskoja, joten Höh Eikä! :-/ )

  • Tarkoitat varmaankin British Airwaysin ja Virgin Atlanticin yhdistelmälentoja? Niihin sisältyy paluumatkalla yöpymistä vaativa koneenvaihto Lontoossa.

 3. Hei! Onkohan yhtiöiltä tulossa näin syksystä vielä alkuvuoden lentotarjouksia Kuala Lumpuriin?

  • Tähän on hankala sanoa mitään täysin varmaa. Viimeisten 12 kuukauden aikana öljyn hinta on noussut ~50 % ja tällä hetkellä kysymysmerkkinä on se, missä määrin ja millä aikataululla öljyn hinnan nousu näkyy kaukolentojen hintatasossa.

   Turkish Airlines ~500 euron lentoja Kuala Lumpuriin on ainakin hintasääntöjen mukaan myynnissä 19.9.2018 saakka, joten itse odottelisin parempia tarjouksia vielä hetken.

 4. Missasitte UIA:n lennot Bangkokiin loka-marraskuussa meno-paluu 303e ja yhteen suuntaan 152e. Tarjous on edelleen voimassa ainakin Köpikseen 262e meno-paluu

  • Lentojen hinnan lisäksi kiinnitämme myös kokonaiskustannuksiin huomioita julkaistavia tarjouksia valitessa. Noiden UIA:n lentojen kanssa ongelmana on lentoaikataulut, joiden takia paluumatkalla on yövyttävä Kiovassa. UIA:n lentoja on yhä myynnissä Helsingistä esimerkikiksi päiville 18.-30.11. ja 25.11.-11.12..

   On jokseenkin kyseenalaista kannattaako ~100 euron hintaeron takia viettää yötä Kiovassa. Matkasta lentokentältä majapaikkaan ja yöpymisestä aiheutuu kuluja, joten säästö jää todennäköisesti korkeintaan 50 euroon.

   Toi olisi meidän mainitsemisen arvoinen tarjous, jos hintasäännöt sallisivat stopoverien Kiovassa, jolloin noista lennoista saisi rakennettua järkevän reissun. Hintasäännöissä mainitaan NO STOPOVERS PERMITTED ON THE PRICING UNIT.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *