3 vuorokautta Berliinissä 146 euroa

3 vuorokauden Berliinin matka on varattavissa alk. 146 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy easyJetin lennot Helsingistä ja 3 yötä Berlin Mitte by Melía hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 12.9.2018 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

4 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Berliinissä 146 euroa

 1. Varasimme matkan Berliiniin niin, että mukaan lähtee kolme täysi-ikäistä ja yksi alaikäinen. Nyt kuitenkin kaksi alaikäistä ovat halukkaita tulemaan mukaan, mutta paketin ostamiseen tarvitsee toisen vähintään olla täysi-ikäinen. Onko mitään mahdollisuutta saada näille alaikäisille varattua matkaa esimerkiksi joitain lappuja täyttelemällä tai soittamalla jonnekkin?

  • Hei,

   Expedian puhelinasiakaspalvelu pystyy auttamaan asian kanssa. Asiakaspalvelun tavoitat numerosta 09 725 19 837 (ma-pe klo 8.30-17.30). (Tarvittaessa voit myös varata lennot ja hotellin erikseen, mutta paketin varaaminen tulee yleensä halvemmaksi.)

 2. Miksi tässä julkasussa lukee, että hintaa on 173€ per henkilö, mutta varauksen yhdeydessä hinta on 207€ henkilöltä?

  • Kiitos kysymyksestä. Matkoja löytyy yhä useammalle esimerkkipäivälle ~140-150 eurolla/henkilö, joten tarvittaessa kannattaa kokeilla myös muita matkapäiviä.

   Esimerkkihinnat ovat tarjouksen julkaisuhetkellä 12.9.2018 manuaalisesti tarkistettuja hintoja. Lentojen paikkatilanne muuttuu koko ajan, joten yksittäisen matkakapäivän hintatiedot ovat voineet muuttua tarjouksen julkaisemisen jälkeen esimerkiksi muiden lukijoiden tekemien matkavarausten myötä (tämän vuoksi tarjouksen yhteydessä lukee paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *