3 vuorokautta Riiassa 155 euroa

3 vuorokauden matka Riikaan on varattavissa alk. 155 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy joko Finnarin lennot Helsingistä tai airBalticin lennot Tampereelta/Turusta ja 3 yötä 4* St. Peter’s Boutique hotellissa.

Esimerkkimatkoja Helsingistä

Esimerkkimatkoja Tampereelta

Esimerkkimatkoja Turusta

airBaltic veloittaa matkalipun tulostamisesta lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass)

Hintatiedot on tarkistettu 11.9.2018 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *