Helsinki – Lima (Peru) – Toronto – Helsinki 690 euroa

Air Canadan Etelä-Amerikan ja Karibian lentoihin voi usein yhdistää stopoverin Torontossa. Esimerkiksi Helsinki – Lima (Peru) – Toronto – Helsinki lennot marraskuussa ovat varattavissa halvimmillaan 690 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 12.9.2018 saakka.

Esimerkkilentoja

Muista ETA-matkustuslupa

Suomen kansalaiset tarvitsevat Kanadan matkaa varten ETA-matkustusluvan. Suosittelemme tekemään ETA-hakemuksen hyvissä ajoin ennen matkaa ja tutustumaan maahantulomääräyksiin omatoimisesti.

4 kommenttia aiheesta “Helsinki – Lima (Peru) – Toronto – Helsinki 690 euroa

 1. Linkit eivät näyttäisi ainakaan minulla toimivan Hki-Lima-Toronto-hki lennoissa. Onkohan tarjous jo poistunut?

  • Nämä lennot ovat viime vuotisia. (Tarjouksen tiedoissa mainitaan, että lentoja oli myynnissä 12.9.2018 saakka.)

   Stopover -artikkelissa käytimme näitä lentoja ainoastaan esimerkkinä siitä minkälaisia stopover -lentoja Air Canada on myynyt aiemmin Helsingistä.

 2. Kiitos tarjouksesta! Aika normi hinta kylläkin tuolle suunnalle tänä päivänä. Missä ovat AeroMexicon, TAM:n, Turkish Airlinesin, Lufthansan, Deltan, ja Iberian vastaavat tarjoukset? Yleensä tähän aikaan vuodestahan niitä on ollut jo yllin kyllin! 🙂

  • Teemme postauksen, kun jotain muuta mielenkiintoista löytyy.

   Lennot Tyynenmeren rannalla sijaitseviin Etelä-Amerikan maihin ovat yleensä hieman kalliimpia kuin esimerkiksi Brasiliaan ja Kolumbiaan, jonne lentotarjonta on huomattavasti monipuolisempi. Lufthansa myi elokuussa lentoja esim. Brasiliaan ja Kolumbiaan alle 550 eurolla ja Argentiinaan ~600 eurolla.

   Tämän tarjouksen pointtina on enemmänkin mahdollisuus matkustaa kahteen maahan yhden lentolipun hinnalla. (Air Canadan, Lufthansan ja BA:n lennot Helsingistä Torontoon ovat tällä hetkellä hieman kalliimpia kuin Etelä-Amerikan & Karibian lennot, joihin sisältyy esim. 1-2 viikon pysähdys Torontossa.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *