Lennot Los Angelesiin 369 euroa (*päättynyt*)

Air France-KLM:n ja Deltan lennot syys-kesäkuussa Helsingistä Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 369 eurolla Skyscannerin kautta.

Matkustusaika: 20.9.-7.12.2018 ja 12.1.-20.6.2019. Air France-KLM:n ja Deltan lentojen hintaan sisältyy tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla ja käsimatkatavarat.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Muista ESTA

Suomen kansalaiset tarvitsevat USA:n matkaa varten 14 dollaria maksavan sähköisen ESTA-matkustusluvan. Suosittelemme tekemään ESTA-hakemuksen hyvissä ajoin ennen matkaa ja tutustumaan maahantulomääräyksiin omatoimisesti.

4 kommenttia aiheesta “Lennot Los Angelesiin 369 euroa (*päättynyt*)

  • Jos tarjouksen yhteydessä ei ole mainittu voimassaoloaikaa, se tarkoittaa sitä, ettei tarjouksen kestosta ole olemassa varmaa tietoa.

 1. Onko mitään tietoa, onko suoria jatkoyhteyksiä Losista Karibian saarille (Aruba, Barbados, ST.Martin tms)?
  Suunnitteilla joko Miami (onkohan tulossa tänne vielä tarjouksia heti Joulupäivänä tai tapanina lähdöille?) n. viikko tai Losi ~viikko ja siitä Karibialle v.1,5 viikoksi. Tuntuu vain, ettei Losista oikein ole suoria lentoja mihinkään Karibialla…

  • Listan suorista lennoista löydät esimerkiksi lentoaseman wikipedia-sivulta. Havaiji on huomattavasti Karibiaa suositumpi rantalomakohde kalifornialaisten keskuudessa, mikä näkyy lentotarjonnassa.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Los_Angeles_International_Airport

   Mm. Finnair ja SAS perinteisesti supistavat joulun pyhinä lentotarjontaansa ~50-70 %, joten noille päiville tuskin löytyy halpoja lentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *