Finnair aloittaa lennot Los Angelesiin

Finnair aloittaa lennot Helsingistä Los Angelesiin 31.3.2019. Reittiä liikennöidään kolme kertaa viikossa Airbus A350-koneella. Los Angeles on Finnairin viides Yhdysvaltojen kohde New Yorkin, Chicagon, San Franciscon ja Miamin lisäksi.

Lento Helsingistä lähtee tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 16.40 ja saapuu Los Angelesiin klo 17.40. Lento Los Angelesista lähtee klo 19.30 ja saapuu Helsinkiin 16.05. Arvioitu lentoaika Helsingistä Los Angelesiin on 11 tuntia ja Los Angelesista Helsinkiin 10,5 tuntia.

Finnair myös lisää kesäkauden lentotarjontaa Helsingistä San Franciscoon ja Chicagoon. Reitit avataan ensi vuonna jo huhtikuussa, ja San Franciscon reitti saa toukokuussa neljännen viikkovuoron. Muutosten myötä Finnair lentää kesäkaudella Chicagoon päivittäin, kolme kertaa viikossa Los Angelesiin ja neljä kertaa viikossa San Franciscoon. 

3 kommenttia aiheesta “Finnair aloittaa lennot Los Angelesiin

    • Nämä lennot ovat jo varattavissa Finnairin, Skyscannerin, nettimatkatoimistojen jne. kautta, mutta itse en vielä kiirehtisi lentojen ostamisen kanssa. Lentoyhtiöiden mahdolliset avajaistarjoukset eivät yleensä tule myyntiin heti reitin lanseerauksen yhteydessä, vaan hieman myöhemmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *