Lennot Azoreille 251 euroa

TAP Portugalin lennot marras-heinäkuussa Helsingistä Terceiraan ovat varattavissa halvimmillaan 251 eurolla ja Ponta Delgadaan 257 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentoihin sisältyy usein pitkä koneenvaihto Lissabonissa, jonka aikana voi tehdä omatoimisen päiväretken Lissaboniin (metromatka lentokentältä keskustaan maksaa ~1,5 € / suunta).

Esimerkkilentoja Terceiraan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Lissabon – Terceira – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Ponta Delgadaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

15 kommenttia aiheesta “Lennot Azoreille 251 euroa

  • Hei,

   olemme jo vastanneet kysymykseesi. Lentoyhtiön julkaisemissa ehdoissa ei mainita selkeää viimeistä myyntipäivää, joten tähän kysymykseen ei ole selkeää vastausta.

  • Huomasin vastauksen, kun olin jo lähettänyt kysymyksen. Kiitos.

  • Hei,

   hintasäännöistä ei löydy mainintaa viimeisestä myyntipäivästä, joten tähän on hankala antaa varmaa vastausta. Lentoja on todennäköisesti myynnissä ainakin parin viikon ajan, joten ennen lentojen ostamista ehdit hyvin esimerkiksi lainaamaan kirjastosta matkaoppaita ja tutustumaan kohteeseen tarkemmin.

 1. Voiko siis välilaskun aikana Lissabonista poistua lentokentältä ja viettää päivän Lissabonissa?

  • Lentokentältä voi aina poistua välilaskun aikana, kunhan palaat riittävän ajoissa lentokentälle. Poikkeuksena Venäjän ja Saudi-Arabian kaltaiset maat, joihin Suomen kansalaiset eivät voi matkustaa ilman viisumia.

   Joihinkin lentoihin muuten sisältyy lyhyempi ~4 tunnin koneenvaihto, jolloin aika ei oikein riitä kaupunkiretkeen. Lyhyemmän ~4 tunnin koneenvaihdon aikana parin metropysäkin päässä sijaitsevan Orienten aseman ympäristössä sijaitseva vuoden 1998 maailmannäyttelyalue Parque das Nações on kiva retkikohde.

   Metromatka lentokentältä keskustaan kestää ~30 minuuttia ja maksaa alle 2 euroa/suunta. Mahdollisten turvatarkastusjonojen takia kentälle kannattaa saapua viimeistään 75 minuuttia ennen jatkolennon lähtöä.

 2. Hei!

  Tuo toukokuu kiinnostaisi. Haluaisin käydä tuolla Picolla (muille saarille pääsee ilmeisesti laivalla), mutta en niinkään muilla. Myös 1-2 päivän stopover Lissabonissa kiinnostaisi. Osaatko sanoa, että jos ostan stopoverin Lissabonissa, lasketaanko se erikseen? 🙂 Kiitos avustasi!

  • Ainakin oman tulkintani mukaan SATA:n Encaminhos ohjelma edellyttää, että ulkomaan lennot ovat erillisillä varauksilla. SATA Air Azoresin suorat meno-paluulennot Lissabonista Picoon ja Faialiin saa varattua toukokuulle halvimmillaan ~130-140 eurolla, joten kannattaa harkita myös erillisten lippujen ostamista Lissaboniin ja sieltä Picoon/Faialiin. (Ryanairin ja TAPin lennot esim. Lissabonista Terceiraan saa varattua halvimmillaan ~60-70 eurolla, josta SATA:n jatkolentoja hyödyntämällä voit halutessasi jatkaa matkaa Picoon.)

   Encaminhos-ohjelma mielestäni sopii paremmin Floresin, São Jorgen ja Graciosan kaltaisille saarille matkustettaessa (näille saarille ei ole suoria lentoja manner-Portugalista).

 3. Moikka! Eli jos siis ostan tuon lipun Helsinki-Lissabon-Ponta Delgada, en ole oikeutettu Satan ilmaiseen lippuun Picoon? Haluaisitko avata ehdotustasi vähän tarkemmin, koska en ihan ymmärtänyt sitä tähän tarjoukseen verrattuna. Kiitos 🙂

  • SATA:n ilmaiset jatkolennot koskevat ainoastaan Portugalin sisäisiä matkoja. Jatkolennot ovat maksuttomia ainoastaan (tietyin rajoituksin), jos ostat lipun manner-Portugalista tai Madeiralta Azoreille. Lisätietoa SATA:n lennoista löytyy täältä.

   Kertoisitko hieman tarkemmin matkasuunnitelmasi (milloin ja mille saarille olet ajatellut matkustaa). SATA lentää suoraan Lissabonista Picoon ja Faialiin (naapurisaari), joten matkasuunnitelmasta riippuen erillisen lipun ostaminen esimerkiksi Helsingistä Lissaboniin ja Lissabonista suoraan Picoon/Faialiin on mahdollisesti järkevämpi ratkaisu.

 4. Moi, kiitos hyvästä tarjouksesta. Osaatteko sanoa, saisiko esimerkiksi Picoon ilmaisen lennon Satalta, mikäli määrittelisi Picon saapumispaikaksi (ja lentäisi pois Ponta Delgadasta)?

  • Missä kuussa olet ajatellut matkustaa? SATA:n Azorien sisäiset jatkolennot ovat maksuttomia ainoastaan manner-Portugalista ja Madeiralta matkustettaessa (ehdot löytyvät täältä).

   Air Azores lentää Lissabonista suoraan Picoon ja Faialiin (Horta), joten matkan ajankohdasta riippuen esim. yhdensuuntaisen lipun ostaminen Helsingistä Lissaboniin, Lissabonista Picoon/Hortaan ja esim. Ponta Delgadasta Helsinkiin voi olla nopeampi ja halvempi tapa toteuttaa saarihyppelyreissu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *