Lennot Bangkokiin 386 euroa (*päättynyt*)

Aeroflotin lennot marraskuussa ja tammi-maaliskuussa Helsingistä Bangkokiin ovat varattavissa halvimmillaan 385 eurolla momondon kautta.

Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

4 kommenttia aiheesta “Lennot Bangkokiin 386 euroa (*päättynyt*)

  1. Aeroflotin turvallisuus on nykyään ihan länsimaista tasoa. Neuvostoajoista on jo kohta 30 vuotta, joten niitä ei kannata enää muistella. Silloinhan Aeroflot oli maailman suurin lentoyhtiö ja lentojen määrä oli valtava muihin yhtiöihin verrattuna, joten ei niin ihmeellistä että onnettomuuksiakin oli.

    • Myönnän, että itseänikin hieman jännitti kun lensin ensimmäistä kertaa Aeroflotilla ja kuulutukset alkoivat venäjäksi. Matka sujui kuitenkin omalta osaltani ihan hyvin ja koneessa oli porukkaa monesta Euroopan maasta. Itseäni ei kyllä erityisemmin epäilyttäisi lentää toistamiseen Aeroflotilla niillä reiteillä, joilla lentävät länsimaisilla lentokoneilla, kuten tässä tapauksessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *