Lennot Kiovaan 58 euroa

Ukraine International Airlinesin (UIA) lennot loka-helmikuussa Helsingistä Kiovaan ovat varattavissa halvimmillaan 58 eurolla Skyscannerin kautta.

Ukraine Internationalin lennoille voi tuoda maksutta yhden käsimatkatavaran (55 cm x 40 cm x 20 cm, max 7 kg). Lentoyhtiö veloittaa lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun. Suosittelemme maksamaan UIA:n lennot luottokortilla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

5 kommenttia aiheesta “Lennot Kiovaan 58 euroa

 1. Hyvä diili UIA:lta. Ongelma vain heidän kanssaan on, että uudelleen reitittävät lentojaan ”vähän myöhemmin” mahd. vähäisestä lentokalustotilanteestaan johtuen. Itselleni tuo tapahtui tarjoushintaisen meno-paluu lipun kanssa HEL-KBP-IST -välillä. Aluksi tuli vahvistus ja kaikki ok, mutta 2 kuukautta myöhemmin lentojen aikataulujen muutos, jotka sotki palettia aika lailla. Onneksi en ollut vielä hankkinut hotelleja Turkin päästä tuolla reissulla. Kaverille sattui juuri näiden ensi talven Kiovan lentojen osalta sama juttu. Hän oli nyt reilu kuukausi sitten ostanut tuon HEL-KBP-HEL -tarjouksen ja viikko sitten tuli aikataulumuutos, joka sotki suunnitelmat – hotelli oli tietenkin jo varattu mistä rahoja et saa takaisin! 🙁

 2. Ja kannattaa huomata että ovat kovia perumaan myöskin lentoja.. Esim ensi vuodelta on parilta kuukaudelta peruttu ti/to lennot kokonaan. Ihan kiva jos jatkolentoja…

 3. Kysymys:
  Kaverini on käynyt muutaman kerran Kiovassa ja kovasti väitti, ettei sinne alhaisesta tarjoushinnasta huolimatta pääse alle ~ 300€. Tulee kuulemma lisämaksuja vaikka mistä, vakuutusta, maksuja olemattomista laukuista ehkä jotakin muuta. Onko joku tarttunut tähän tarjoukseen ja mikä on tällöin toteutunut hinta.

  • Esimerkiksi Rantapallon ja Pallontallaajien matkabloggaajat ovat onnistunut matkustamaan UIA:lla ongelmitta. Meille ei myöskään ole tullut lukijoilta valitusta yllättävistä lisämaksuista.

   http://www.rantapallo.fi/mutkiamatkassa/2018/04/05/ukraine-international-airlines/
   https://archiegonelebanon.pallontallaajat.net/2016/08/09/ukraine-international-airlines-kokemuksia/

   Lentoja varatessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä se, että UIA on jossain määrin Ryanairin ja airBalticin kaltainen lentoyhtiö. Matkatavaroiden kokoa valvotaan tarkkaan ja lähtöselvityksen tekemisestä kentällä on maksettava lisämaksu (kuten tarjouksen tiedoissa on mainittu). Nämä lisämaksut on helppo välttää noudattamalla matkatavarasääntöjä ja tekemällä lähtöselvityksen netissä.

   Toisena asiana on UIA:n hinnoittelulogiikka. Kaikista halvimmat tarjousliput Kiovaan maksavat alle 100 euroa, mutta toiseksi halvimman hintakategorian liput yleensä vähintään ~250 euroa. Tämä eroaa merkittävästi Finnairista, jonka Euroopan lentojen eri hintaluokkien lippujen hintaerot ovat yleensä ~10-20 euroa.

  • Olen varannut näitä UIA:n tarjouslentoja ja hinta pitää paikkansa ja mitään lisäkuluja ei automaattisesti tule. Laukun saa tarvittaessa lisättyä UIA:n asiakaspalvelun kautta sähköpostitse hintaan 25 €/laukku/suunta. Lähtöselvityksen voi tehdä netissä ja kaikki on mennyt hyvin. Harmittaa vaan, että UIA:lla on Helsinkiin huono paluuaikataulu, jolloin pitkä viikonloppu jää turhan lyhyeksi johtuen paluun aamulennosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *