4 vuorokautta Budapestissa 136 euroa (lennot Tampereelta)

4 vuorokauden matka Budapestiin on varattavissa alk. 136 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin lennot Tampereelta ja 4 yötä matkapäivistä riippuen joko 4* Mercure Budapest Buda tai Novotel Budapest Centrum hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Ryanair veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Hintatiedot on tarkistettu 14.8.2018 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *