Lennot Moskovaan 79 euroa

Aeroflotin omistama Pobeda halpalentoyhtiö aloittaa päivittäiset lennot Boeing 737-800 -koneilla Helsingistä Moskovaan (Vnukova) 5.10.2018. Pobedan meno-paluulennot Helsingistä Moskovaan ovat varattavissa halvimmillaan 79 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Viisumi

Suomen kansalaiset tarvitsevat Venäjän matkaa varten viisumin.

3 kommenttia aiheesta “Lennot Moskovaan 79 euroa

  1. Edellisellä kerralla kun jokin muu lentoyhtiö kuin Aeroflot tai Finnair avasi lennot tälle välille (S7 Airlines), loppuivat ne melkoisen nopeaan Ukrainan kriisin aikaansaaman ruplan kurssilaskun myötä. Tälläkin kertaa on ilmassa hieman samoja aineksia.

    • Pobeda on Aeroflotin tytäryhtiö. Finnairista ja Aerolotista poiketen lentää Vnukovan lentoasemalle, joka on osalle paikallisista sopivampi lentokenttä (=>S7:sta poiketen yhtiön ei tarvitse kilpailla pelkästään hinnalla).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *